Laatst geboekte Escape Tour is in Londen

Escape Tours Duitsland


Kan jij ontsnappen uit één van de populaire steden van Duitsland? De citygame Escape Tours is de ideale manier om de Duitse steden beter te leren kennen tijdens je weekend weg, citytrip of vakantie.

Duitsland is het land van bier, worst en kastelen. De Escape Tour brengt je in je zoektocht naar de geheime uitgang langs alle hoogtepunten van de stad. Onderweg voer je opdrachten uit door middel van een app. Doe je dit goed? Dan ontvang je aanwijzingen die naar de geheime uitgang leiden!

Speel het stadsspel samen met je vriend, vriendin, een groep vrienden, familie of collega’s. Het spel is te spelen in teams van 2-4 personen, maar je kan ook in meerdere teams tegen elkaar strijden! Kiezen jullie voor Berlijn, Keulen of toch voor één van de andere leuke steden?

Meer lezen


Steden

Meer steden


Wat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?