De laatste boeking is 3 uur geleden.

Samenwerken


Vliegreizen / busreizen / cruises / touroperators

Organiseer jij city trips en tours in Europa? Of verzorg jij alleen het vervoer naar diverse Europese steden? Biedt dan een ook een Escape Tour aan en ontvang een commissie over alle verkochte Escape Tours! Een Escape Tour is de perfecte game om een stad op een leuke en totaal andere manier te ontdekken. Hierdoor kan je de game heel goed inzetten als extra service of upsell voor jouw klanten!

Het handige van een Escape Tour is dat de deelnemers zelf kunnen bepalen wanneer ze de game gaan spelen. Alle instructies en uitleg wordt via de mail verstuurd waardoor er geen instructeur ter plaatse nodig is. De game duurt maximaal 2 uur waardoor het perfect te combineren is met andere leuke activiteiten in de stad.

Wil jij graag Escape Tours aan jouw klanten aanbieden? Neem dan contact op via info@escapetours.nl.

Affiliate

Een Escape Tour is vanaf het moment van boeken tot het spelen volledig geautomatiseerd. Mede hierdoor kan je als affiliate partner gemakkelijk online Escape Tours aanbieden. Als affiliate partner hoef je alleen maar een boekingsvenster op je eigen website te plaatsen, en de rest gaat vanzelf. Bij elke boeking ontvang je vervolgens een percentage van de verkoopprijs als commissie. Escape Tours is altijd opzoek naar affiliate partners en staat altijd open voor een gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Wil jij affiliate partner worden? Neem dan contact op via info@escapetours.nl.

City marketeer

Geloof het of niet maar een Escape Tour kan heel goed ingezet worden als originele promotie van jouw stad! Elke Escape Tour heeft een bijpassende verhaallijn uit het verleden, met een bekend historisch figuur in de hoofdrol. Daarnaast zijn in de game leuke weetjes verwerkt van bijvoorbeeld de gebouwen en monumenten waar de deelnemers langslopen. Met een Escape Tour ontdek je een stad dus op een interactieve en leuke manier.

Ben jij een city marketeer en wil je een Escape Tour gebruiken ter promotie van jouw stad? Neem dan contact op via info@escapetours.nl. Ook als er nu nog geen Escape Tour beschikbaar is. Want wat niet is, kan altijd nog komen!