Laatst geboekte Escape Tour is in Apeldoorn

Escape Tour München

Startlocatie: Prins Carl Paleis

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Duits

Ludwig III, geboren in 1845 in München, had geen enkele ambitie om de troon te bestijgen. Waarom zou hij koning van Beieren willen worden? Hij was veel meer geïnteresseerd in landbouw, transport en kunst. Toch moest hij, tegen zijn zin in, het stokje van zijn overleden vader overnemen.

Regeren zat Ludwig III niet in het bloed, en tijdens de Eerste Wereldoorlog probeerde hij zich dan ook zoveel mogelijk afzijdig te houden. Dat lukte aardig, tot het volk in opstand kwam tegen het koningshuis en de elite. Toen Ludwig III doorkreeg dat de communisten hem wilden afzetten en gevangennemen, wilde hij de stad zo snel mogelijk verlaten. Maar hoe? Zijn hofhouding had ooit iets laten vallen over de geheime uitgang van München. Die zou hij nu goed kunnen gebruiken!

Escape the city

Kruip in de huid van de Beierse koning en probeer München ongezien te verlaten. Jullie moeten hiervoor op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Met de smartphone in de hand dwalen jullie langs de mooiste plekjes op zoek naar opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? De zoektocht begint bij het Prins Carl Paleis, succes!

Escape Tour München
Escape Tour München
Escape Tour München
Escape Tour München
Escape Tour München
Escape Tour München

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Winter