Laatst gespeelde Escape Tour was in New York

Escape Tour Münster

Startlocatie: Domplatz

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Münster, een stad vol historie waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Maar met de Escape Tour van Münster is dat nog leuker, want dan duik je in het spannende verhaal van wederdoper Jan van Leiden. In de 16e eeuw heeft hij van Münster een wederdoper bolwerk gemaakt. En dat ging niet zonder slag of stoot…

Alle volwassenen in de stad moesten zich opnieuw laten dopen, maar deed je dat niet? Dan werd je onthoofd! Uiteraard leverde dit veel weerstand op bij onder meer de katholieke bisschoppen. Zij smeedde een plan en opende een heksenjacht op Jan. Ondanks zijn macht vreesde Jan voor zijn leven en sloeg hij op de vlucht.

Escape The City


Met de Escape Tour Münster kruipen jullie in de huid van Jan en proberen jullie binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden. Dwaal langs de leukste plekjes van Münster, los alle raadsels op, voltooi alle opdrachten en ontcijfer de aanwijzingen. Alleen dan kunnen jullie binnen 2 uur uit Münster ontsnappen en deze citygame voltooien. De zoektocht begint op het Domplatz, succes!

Escape Tour Münster
Escape Tour Münster
Escape Tour Münster
Escape Tour Münster
Escape Tour Münster
Escape Tour Münster

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Kirsten over Escape Tour Münster:
"Leuke activiteit"
Hans over Escape Tour Münster:
"Het is een leuke manier om de stad te leren kennen. "
Daniel over Escape Tour Münster:
"Leuk en interessant om met de Escape Tour een nieuwe stad te ontdekken, je ziet binnen 2 uur een groot deel van de historische stad."