Laatst gespeelde Escape Tour was in Gouda

Escape Tour Wismar

Startlocatie: Parkplatz Turmstrasse

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Duits

Terug naar 1400. Het jaar waarin Klaus Störtebeker een bijna legendarische status had verworven in de Hanzestad Wismar. Als beroepspiraat was hij al jaren de schrik van de Noord- en Oostzee. Samen met zijn broeders plunderde hij vele schepen, om de kostbare buit vervolgens met de inwoners van Wismar te delen.

Prima kerel zou je denken, maar de top van de Hanze dacht daar anders over. Het moest maar eens afgelopen zijn met die criminele praktijken van Klaus. Om van hem af te komen besloten ze een flinke prijs op zijn hoofd te zetten. Klaus was in één klap van een held een voortvluchtige geworden. Voor behoud van lijf en leden moest hij maken dat hij wegkwam.

Escape the city

Met de Escape Tour Wismar gaan jullie Klaus helpen om de geheime uitgang van de stad te vinden! Los de vragen en raadsels op, kraak de codes en ontcijfer de aanwijzingen. Ondertussen genieten jullie van de leukste plekjes van Wismar. Om kans te maken op een plekje op onze Wall of Fame, moeten jullie de uitgang binnen 2 uur vinden. De zoektocht begint bij Parkplatz Turmstrasse, succes!

Escape Tour Wismar
Escape Tour Wismar
Escape Tour Wismar
Escape Tour Wismar
Escape Tour Wismar
Escape Tour Wismar

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?