Laatst geboekte Escape Tour is in Brussel

Escape Tour Maagdenburg

Startlocatie: Rathaus der Landeshauptstadt Magdeburg

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Met de Escape Tour Maagdenburg gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 942. Otto I is koning van Maagdenburg en is getrouwd met Editha van Wessex uit Engeland. Otto heeft de dom van Maagdenburg laten bouwen in 937. Hij had hier een speciale ruimte laten maken zodat hij stiekem de biechten mee kan luisteren. Op een dag hoort hij dat zijn broer Hendrik een aanslag op hem wil plegen.

Otto trommelt zijn leger op om de stad te beschermen tegen zijn broer Hendrik die met honderden opstandelingen onderweg is naar Maagdenburg. Ondertussen wil Otto zonder kleerscheuren met zijn Editha de stad ontvluchten. Ergens moet een geheime uitgang zijn, maar waar?

Escape the city

Net als Otto hebben jullie maar 2 uur de tijd. Het is cruciaal dat jullie de geheime uitgang vinden! Beantwoord alle vragen, los de raadsels op en houd je ogen goed open. Met deze citygame komen jullie langs de leukste plekjes van Maagdenburg. Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. De zoektocht begint bij Rathaus der Landeshauptstadt, succes!

Escape Tour Maagdenburg
Escape Tour Maagdenburg
Escape Tour Maagdenburg
Escape Tour Maagdenburg

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews