Laatst geboekte Escape Tour is in Kampen

Escape Tour Lübeck

Startlocatie: toegangspoort Burgtor

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Duits

Eind 1806 kwam Joachim Murat, de zwager van Napoleon Bonaparte, aan de macht in de Duitse hanzestad Lübeck. In een poging zichzelf aan de ‘Keizer der Fransen’ te bewijzen draaide Murat volledig door. Zo waren de vrouwen in Lübeck niet veilig als hij in de buurt was, en was hij ervan overtuigd dat de gebeurtenissen in zijn leven werden veroorzaakt door bovennatuurlijke krachten.

Al snel werd duidelijk dat de bevolking beter af was met de man die Murat uit de stad had verdreven (overigens ook geen lieverdje). Gebhard Leberecht von Blücher gaf gehoor aan de oproep en trommelde zijn vijftienduizend manschappen op om richting de stad te vertrekken. Dit was voor Murat het teken om zich uit de voeten te maken!

Net als Joachim Murat gaan jullie met de Escape Tour Lübeck proberen ongezien de stad te verlaten. Met de smartphone in de hand komen jullie langs de mooiste plekjes en gaan jullie aan de slag met raadsels, opdrachten en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden? Dan maken jullie kans op een plekje op onze Wall of Fame! De zoektocht begint bij de toegangspoort Burgtor, succes!

Escape Tour Lübeck
Escape Tour Lübeck
Escape Tour Lübeck
Escape Tour Lübeck
Escape Tour Lübeck
Escape Tour Lübeck

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Touris