Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Bonn

Startlocatie: Bonngasse

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

De grote componist Ludwig van Beethoven werd in 1770 geboren in de stad Bonn. Al snel kwamen de ouders van Beethoven erachter dat hij een groot talent had. Op jonge leeftijd leerde Ludwig al de Latijnse taal en op zijn 13de schreef hij zijn eerste muziekstuk. Met de Escape Tour Bonn komen jullie erachter dat de jeugd van deze grote componist ook een keerzijde had...

Met het spelen van deze unieke citygame krijgen jullie een inkijkje in zijn leven en komen jullie erachter waarom Ludwig plotseling de stad moest ontvluchten. Hij had namelijk iets heel doms gedaan waardoor de politie een klopjacht op hem geopend had. Hierdoor was hij genoodzaakt de geheime uitgang van Bonn te vinden, maar dit was ook voor hem een goed bewaard geheim gebleven.

Escape the city

Met de Escape Tour Bonn treden jullie in de voetsporen van Ludwig en doen jullie er alles aan om de geheime uitgang te vinden. Naast het voltooien van de leuke opdrachten en het opvolgen van alle aanwijzingen komen jullie met deze citygame ook nog eens langs de mooiste plekjes van Bonn. Redden jullie dit binnen 2 uur? Dan maken jullie kans om een plekje op de Wall of Fame te veroveren! Jullie tocht begint op de Bonngasse, succes!

Escape Tour Bonn
Escape Tour Bonn
Escape Tour Bonn
Escape Tour Bonn

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Monique over Escape Tour Bonn:
"Leuke manier om een stad te verkennen: je ziet meteen de leukste plekjes. Een aanrader dus! Deze escapetour in Bonn vonden we relatief gemakkelijk. "
Helen over Escape Tour Bonn:
"Altijd leuk, ook in het buitenland!"