Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Neurenberg

Startlocatie: Pfannenschmiedsgasse

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Het was 26 mei 1828. In de straten van Neurenberg dwaalde een tiener rond. Lopen en praten ging hem niet goed af, maar het verschrompelde briefje in zijn hand vertelde dat het Kaspar Hauser was. Het duurde niet lang voor een professor zich over hem ontfermde. Hij ontdekte dat Kaspar een slimme jongen was met uitzonderlijke talenten. De inwoners van Neurenberg vonden het maar wat interessant en de jongen stond al snel bekend als de ‘Levende legende’ en ‘Kind van Europa’.

De verhalen die over Kaspar rondgingen werden steeds heftiger. Hij zou een bedrieger zijn, een fantast, en ook... een buitenechtelijk kind van het Huis van Baden. En toen was daar die dreigbrief: 'Maak dat je wegkomt, anders komen we je halen!'. Kaspars hersenen draaiden overuren. Van wie zou die brief zijn? Was het een grap? Hij besloot dat hij niet langer in de stad kon blijven en pakte snel zijn spullen. Hij had de professor weleens horen praten over een geheime uitgang van de stad. Dat zou de perfecte mogelijkheid zijn om ongezien weg te komen. Maar waar kon hij die vinden...

Escape the city

Net als Kaspar gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Neurenberg. Jullie maken een mooie wandeling door de stad, door smalle straatjes en langs eeuwenoude gebouwen. Aan de hand van vragen, opdrachten en cryptische aanwijzingen komen jullie steeds meer te weten over Kaspar en zijn verwoede poging om te ontsnappen. Lukt het jullie om binnen 2 uur het mysterie op te lossen? De zoektocht begint bij de Pfannenschmiedsgasse, succes!

Escape Tour Neurenberg
Escape Tour Neurenberg
Escape Tour Neurenberg
Escape Tour Neurenberg
Escape Tour Neurenberg
Escape Tour Neurenberg

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Ingrid over Escape Tour Neurenberg:
"Leuke manier om een stad op een andere manier te bekijken. Heel fijn om te doen. "