Laatst gespeelde Escape Tour was in Enschede

Wat is een Escape Tour?


Een Escape Tour is een citygame wat zich afspeelt in het centrum van de desbetreffende stad. Aan de hand van onze app, die je op een eigen smartphone installeert, maken jullie een mooie wandeling door de stad langs de uniekste plekjes. Je krijgt 2 uur de tijd om alle raadsels op te lossen, aanwijzingen te ontcijferen en vragen goed te beantwoorden.

De game kan je niet op pauze zetten, houd er dus rekening mee dat je 2 uur lang in beweging bent (hoe actief dit is ligt aan je teamgenoten ;)). Tijdens de game is er dan ook geen tijd voor een lekker kopje koffie of een verfrissend biertje op het terras. Maar dat doen jullie dan toch gewoon na afloop?! Hopelijk om de overwinning te vieren natuurlijk!

Escape Tours hetzelfde als Escape Rooms?
Je vraagt je misschien af of een Escape Tour hetzelfde is als een Escape Room... Buiten het feit dat de namen erg op elkaar lijken en je in beide gevallen diverse raadsels gaat oplossen en aanwijzingen moet ontcijferen om te ontsnappen zijn er weinig overeenkomsten. Een Escape Tour is een citygame met het ‘escape’ thema, een Escape Room is dus niet hetzelfde.

Ontvang direct alle instructies en de speluitleg
Alle informatie en instructies ontvang je via de mail en via de app. Er is dan ook geen instructeur ter plaatse die de citygame verder zal toelichten. Na het boeken kan je de game dus starten wanneer je maar wil! Een ander puntje om rekening mee te houden is dat er nog weleens evenementen in een binnenstad worden georganiseerd. Hierdoor kan het zijn dat je de game niet optimaal kan spelen. Wel zo verstandig om dit van tevoren dus even te checken.

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?