De laatste boeking is 27 minuten geleden.

Reviews


Onze Escape Tours worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5.

Sarah Passchier over Escape Tour Porto
7


"Leuke tour"
19-06-2024
Motte Taddey over Escape Tour Bolsward
7


"Niet alle vragen zijn helemaal goed geformuleerd en in het begin is het veel heen en weer lopen op twee straten. Daarna wordt het een leuke verkenning van het hart van Bolsward. "
18-06-2024
Marije van Ulden over Escape Tour Amersfoort
8


"Erg leuke manier met afwisselende opdrachten om een stad te leren kennen! "
17-06-2024
Annie Martens over Escape Tour Brugge
10


"Leuke tocht met leuke opdrachten"
17-06-2024
Laura Snijders over Escape Tour Venlo
7


"Leuke manier om de stad te leren kennen. Leuke gevarieerde opdrachten welke over het algemeen goed te doen zijn. 2 uur is aan de krappe kant. Er gaat veel tijd zitten in het lezen van alle teksten. Teksten zijn soms overbodig en halverwege zijn we daarom ook gestopt met het lezen hiervan ivm de tijd. "
17-06-2024
Madeleine Gijsbertsen over Escape Tour Madrid
9


"Cityescape Madrid was echt helemaal leuk . Door omstandigheden de toer niet kunnen afmaken helaas . "
17-06-2024
W. Bandringa over Escape Tour Amersfoort (familie)
9


"Vier Amersfoorters die hun eigen stad niet (genoeg) kennen. Uitstekend geamuseerd!"
17-06-2024
Arno van Tilborg over Escape Tour Haarlem (Groep)
9


"prima verzorgd"
17-06-2024
Robert Haan over Escape Tour Gorinchem
8


"Erg leuke tour. Wij hebben de tour met 2 groepen gelopen en zijn 10 minuten na elkaar gestart. Dit zou wat langer mogen zijn aangezien het ene team het andere team ingehaald heeft."
17-06-2024
Koosje Naberman over Escape Tour Deventer
10


"Really fun way to discover Deventer and we learned a lot as well! Highly recommended"
17-06-2024
Stephan Jansen over Escape Tour Enschede
5


"Leuk gebruik gemaakt van de omgeving bij de opdrachten. Relatief weinig variatie in soort opdrachten en omschrijvingen zijn soms verwarrend. Leuk om gedaan te hebben, maar niet voor herhaling vatbaar."
17-06-2024
Alexander Van Eeghem over Escape Tour Brugge
8


"Leuke activiteit met plezante opdrachten. Zo leer je de stad op een andere manier kennen."
16-06-2024
Sarah Brown over Escape Tour Leeds (English)
5


"I enjoyed the concept of the tour however the execution was not good. It has clearly not been trialled well, as many of the locations are inaccessible due to scaffolding, and the questions were even in Dutch at times (which couldn’t even be answered using Google translate as the answers also had to be in Dutch!) The map struggled to register our location at times due to the high buildings. The whole quiz also seemed to be a bit too long really. We found that data can be off in order to preserve battery so that might be a good tip."
16-06-2024
Karin van de Luijtgaarden over Escape Tour Haarlem
7


"Leuke manier om met gezin de stad te ontdekken! "
16-06-2024
Natascha van Oosterom over Escape Tour Brugge
9


"leuk! "
16-06-2024
Daniel Westdorp over Escape Tour Gdańsk
9


"Wederom een leuke escape met leuke puzzels! "
16-06-2024
Peter Hartog over Escape Tour Amersfoort
8


"Erg leuk om zo details in de stad te leren kennen "
16-06-2024
Jonas Goard over Escape Tour Deventer
8


"Veel leuker dan ik had verwacht. Na 40 jaar geboren, getogen en woonachtig te zijn in mijn stad, ben ik doormiddel van de escape tour op plekken geweest waar ik het bestaan niet van wist. Plus de bijkomende feitjes, erg leuk! "
16-06-2024
Marjan Strating over Escape Tour Hasselt (Nederland)
9


"Leuke Escape Tour, goed te doen, mooi stadje!"
16-06-2024
Julia Passelima over Escape Tour Utrecht
8


"Leuke escape, zeker een aanrader. Zo zie je Utrecht op n andere manier."
15-06-2024
Peter De Boever over Escape Tour Gent
9


"Echt leuk om te doen, mooie manier om de stad te verkennen. "
15-06-2024
Aafien Henderiks over Escape Tour Naarden
7


"Het was erg leuk om op deze manier Naarden te verkennen. Prima restaurantjes om vooraf ( of erna) wat te eten. Ook leuk om te lopen waar je anders niet zou gaan."
15-06-2024
Evelyn Straatman over Escape Tour Maastricht
8


"Leuke tocht en manier om een stad te verkennen"
15-06-2024
Sven Boogert over Escape Tour Brugge
8


"Niet al te moeilijk maar soms wat onduidelijk. We hebben ons heel erg vermaakt en je ziet meteen de stad op een leuke manier"
15-06-2024
Marieke van de Pol over Escape Tour Harderwijk
10


"Wat een leuke ervaring. Je ziet mooie delen van de stad, leert over de historie en waant je soms echt even terug in de tijd of op een filmset van een film over vroeger. We hebben genoten van al het moois en de leuke opdrachten tussendoor. "
15-06-2024
Christa Scherpenzeel over Escape Tour Amersfoort
8


"Super leuke escape tour. Veel gezien en gehoord over de stad . Zijn op plekken geweest waar ik nooit eerder ben geweest terwijl ik uit de stad kom....."
14-06-2024
Ineke du Pont over Escape Tour Delft
9


"Was weer een leuke zoektocht, je leert een stad weer een beetje beter kennen."
14-06-2024
Helene Koolhoven over Escape Tour Apeldoorn
6


"Leuk spel! Het leek wel alsof er een paar dingetjes niet klopte maar dat heeft niks afgedaan aan de leuke middag."
13-06-2024
Jeanette Coini over Escape Tour Haarlem
8


"Ontzettend leuke manier om een (soms bekende, soms onbekende) plaats te bekijken. Je kijkt naar details waar je normaal gesproken niet op let. Op die manier krijg je een leuke indruk en is de kans groot dat je daar nog eens naar terug gaat en weet je nu al de leuke straatjes, pleinen, terrasjes, winkels enz. Ik ga zeker vaker een escape tour doen!"
13-06-2024
Famke Westerhout over Escape Tour Deventer
10


"Heel erg gaaf om te doen! "
13-06-2024
Romany Molegraaf over Escape Tour Den Haag
9


"Escape tours blijven iedere keer weer leuk om te doen. Ook deze keer weer een super leuk verhaal, goede opdrachten en een leuke route. Iedere keer als je denkt dat je een stad goed kent kom je toch weer nieuwe plekjes tegen door de Escape Tour. Een aanrader voor iedereen!"
13-06-2024
Marije Soppe over Escape Tour Berlijn
7


"Erg toffe escape die je meeneemt in de geschiedenis en waarbij je gelijk een groot aantal bekende hotspots aandoet in de stad! Wij hebben het erg naar ons zin gehad!"
12-06-2024
Jan Smaal over Escape Tour Dordrecht
8


"Erg leuk om te doen "
11-06-2024
Karin Heemskerk over Escape Tour Alkmaar
8


"Erg leuke escape wandeling. Tegelijk leer je wat van de stad"
11-06-2024
Birgit Hemmes over Escape Tour Stockholm
9


"Super leuke vragen in de prachtige stad Stockholm "
11-06-2024
Rein Bosgra over Escape Tour Harderwijk
8


"Wederom leuke route! Er was op een stukje werkzaamheden, maar dat kan je niet voorkomen natuurlijk. "
11-06-2024
Tom Hoeijmakers over Escape Tour Luik
7


"Gezellige bezigheid!"
11-06-2024
Manon Groeneweg over Escape Tour Deventer
8


"Erg leuke tour door Deventer, waardoor je veel wat de stad krijgt te zien en komt te weten!"
11-06-2024
Laura Uittenbosch over Escape Tour Nijmegen (Groep)
10


"Leuke opdrachten om de stad te zien en te leren kennen."
11-06-2024
Nadja Himschoot over Escape Tour Leuven
8


"Heel leuke wandeling. Plaatsen ontdekt die ik niet kende, altijd leuk. Ideale teambuilding!"
11-06-2024
Donna Van Eldik over Escape Tour Harderwijk
10


"Wij hebben een super leuk spel gedaan en vinden het echt een aanrader!"
10-06-2024
Femke spiertz over Escape Tour Breda
8


"Super leuke tour alleen jammer dat je vraag 20 niet kon beantwoorden door wegwerkzaamheden De weg was er helemaal uit en het plakkete was weg gehaald "
10-06-2024
Jan Nijland over Escape Tour Harderwijk
9


"Leuke manier om Harderwijk te leren kennen. Geeft een ander beeld van deze plaats "
10-06-2024
Esther Van der Linden over Escape Tour Kopenhagen
9


"Het was heel erg leuk, we gaan er waarschijnlijk nog meer doen!"
10-06-2024
Ingrid Veenhof over Escape Tour Leiden
9


"Leuke manier om een (zelfs bekende) stad op een andere manier te zien"
10-06-2024
Hetty Zielman over Escape Tour Zwolle
8


"De tour was heel leuk, helaas werkte de app niet goed bij twee van de drie groepen. Hierdoor hebben wij de tour niet allen kunnen afronden. "
10-06-2024
Carmen Kim over Escape Tour Zutphen
10


"Tijdens een leuke tocht de kleine straatjes van Zutphen verkend, in eigen tempo, ontspannen en geschikt voor alle leeftijden en fysieke gesteldheden"
10-06-2024
Eric Telkamp over Escape Tour Delft
9


"Beleef deze schitterende stad Delft met een leuke wandelspeurtocht vol met leerzame vragen en opdrachten "
10-06-2024
Lana Elway over Escape Tour York (English)
10


"I wasn't sure what to expect but it turned out great, the app is really clever and leads you to the next point easily. The clues were the right level of difficult to make it a challenge but not too much so that you couldn't pass to the next point. I would do this again in another city and recommend it to anyone! "
10-06-2024
Neil Scott over Escape Tour Liverpool (English)
9


"A really enjoyable experience. We weren't quite sure what to expect, but the searching for different location and the clues there was really interesting. We missed out on the 2 hour limit by seconds so were very annoyed with ourselves! We would love to do another one. "
10-06-2024
Jolanda van Berkel over Escape Tour Delft
9


"Het spelen van een Escape Tour is echt een aanrader als je een stad met andere ogen wil bekijken."
09-06-2024
Andrea van Kleef over Escape Tour Breda
8


"Met mijn dochter van 17 gedaan. Erg leuk! Je ziet iets van de stad en wandelt meteen een klein stukje."
09-06-2024
Wietske Hulleman over Escape Tour Antwerpen
8


"Instructie waren duidelijk, de tour heel leuk maar jammer dat als je maar 2 letters mist deze zelf niet in kunt vullen "
09-06-2024
Sabine Dijkman-Roelofs over Escape Tour Amsterdam
10


"Leuke stad, leuke tour! Veel van Amsterdam gezien met alle highlights :) "
09-06-2024
Sandra Dudley over Escape Tour Oxford (English)
9


"We are great fun doing the Escape Tour of Oxford. We didn't quite finish in time so were grateful of the 2 hour extension. We are 4 adults, but found some of the questions quite challenging. The instructions were easy to follow and the locations we went to were very pretty. All in all a pleasant way to spend the afternoon."
09-06-2024
Monique Fokker over Escape Tour Enkhuizen
8


"Heel leuke escape gehad langs mooie stukjes Enkhuizen. Smaakt naar meer…"
09-06-2024
Daphne van Straelen over Escape Tour Sneek
9


"Was super leuk om te volgen heb het gevoel de hele stad te hebben gezien"
09-06-2024
Miranda Noorlander over Escape Tour Den Bosch
9


"Escape Tours is een hele leuke manier om een stad te leren kennen, zeker met pubers!"
09-06-2024
Marjolein Bel Hocein over Escape Tour Deventer
10


"Inmiddels 5e escape tour die we gedaan hebben via deze website. Zegt genoeg denk ik ;-) Wederom zeer geslaagd uitje!"
09-06-2024
Gareth Robert James over Escape Tour Brighton (English)
7


"Good fun, better than an escape room as it’s outdoor and you get exercise exploring a city!"
08-06-2024
Marloes Siemerink over Escape Tour Deventer
8


"Was erg leuk. Begin beetje lastig. "
08-06-2024
Kirsten Zwart over Escape Tour Alkmaar
10


"Superleuk om een stad te op deze manier te ontdekken "
08-06-2024
Elza Rasser over Escape Tour Alkmaar
8


"Het was super leuk. Even inkomen. Maar we werden steeds fanatieker. Zeker nog een keertje doen, in een andere stad"
08-06-2024
Holly Saunders over Escape Tour Oxford (English)
8


"Fun day out with friends and lots of laughter. "
08-06-2024
Franka Bremmer over Escape Tour Leiden
9


"Wat een leuke manier om een stad te verkennen. Je komt op plekken die zeer de moeite waard zijn en waar je anders waarschijnlijk aan voorbij was gegaan. We hadden veel geluk met het weer. Een zonnetje erbij maakt het nog leuker!"
08-06-2024
Bas Greve over Escape Tour Kampen
9


"Hele leuke manier om de stad te leren kennen "
08-06-2024
Niels van der Pijl over Escape Tour Boedapest
7


"Everything is working great technically, just some questions aren't set up right or straight up wrong"
08-06-2024
Linda Bellettini over Escape Tour Amersfoort
10


"Heel erg leuk weer. Na Den Bosch nu Amersfoort. Ontzettend leuke stad."
08-06-2024
Ilse Dingjan over Escape Tour Utrecht
9


"Leuke activiteit, waarmee je zelfs als Utrechter nieuwe plekjes tegenkomt. Er is helaas één opdracht/vraag die niet klopt, waardoor je niet alle letters kan verzamelen. Gelukkig heeft dit geen invloed gehad op het vinden van de uitgang."
07-06-2024
Beatrice Meile over Escape Tour Brussels (English)
9


"The escape tour in Brussels was a lot of fun. The activities varied a lot and the pace was good. A bit of a warning. Do not play it on a public holiday day. On normal days the city is already full, but with every person in Brussels outside, it's difficult to navigate. Also, some streets were closed off, which are usually open, but had us make a long detour. All in all, an enjoyable escape game through the city. "
07-06-2024
Vivian Meijer-Schriek over Escape Tour Brugge
5


"Het was prima."
06-06-2024
Milou Blok over Escape Tour Den Bosch
9


"Heel leuk idee en heel goed uitgevoerd. Sommige vragen waren wat aan de makkelijke kant, maar er waren ook vragen tussen die we niet goed hadden/ heel lang over na moesten denken. Hele leuke middag gehad!"
06-06-2024
Maaike Bijlmer over Escape Tour Volendam
8


"Leuke activiteit voor jong en oud, met niet te makkelijke vragen. Te doen binnen de tijd van twee uur."
06-06-2024
Harm Hoekstra over Escape Tour Gorinchem
10


"Aanrader! Op een leuke interactieve manier de stad door en veel geleerd over de historie "
06-06-2024
Marielle Ter Laak over Escape Tour Delft
9


"We vonden het een hele leuke en interactieve manier om Delft te leren kennen. Ook al wonen we er vlakbij, je gaat toch anders naar gebouwen kijken, en komt op heel andere plekken waar ik nog nooit was geweest. Vond het echt een aanrader, en we hadden ook nog goed weer. Wel waren we in 1,19 uur klaar. Misschien kunnen jullie nog vermelden dat je het ook al binnen 5 kwartier kunt redden, maar dat het max 2uur is. Verder alles duidelijk. "
05-06-2024
Bep Kalse over Escape Tour Harderwijk
10


"Wat hebben we genoten van de Escape Tours in Harderwijk. Alles was goed geregeld, het was een hele gezellige dag en de dag afgesloten met een heerlijk broodje paling. We waren tenslotte in Harderwijk "
05-06-2024
Ellen Schepens over Escape Tour Leeuwarden
10


"Top! Allerleukste manier om een stad te leren kennen."
05-06-2024
Isabella Hennig over Escape Tour Münster (Deutsch)
8


"Good idea, fun and enterntaining. More precision would be nice at some points."
04-06-2024
Eline De Boer over Escape Tour Amsterdam
8


"een leuk uitje en leuk om op een andere manier naar de stad te kijken"
04-06-2024
Daniela Petric over Escape Tour Cardiff
7


"Normaal ben ik groot fan van de escape tours. Maar de escape tour in Cardiff viel mij een beetje tegen. Je ziet wel weer veel van de stad. Maar de vragen vond ik wat minder . "
04-06-2024
Lisette Lunnemann over Escape Tour Brugge
8


"Erg leuk om op deze manier de stad door te lopen en op plekken te komen waar je anders niet snel komt"
03-06-2024
Raina Gee over Escape Tour Bath (English)
8


"Generally fun and app worked well. Was well thought through and timing was good"
03-06-2024
Aafien Henderiks over Escape Tour Utrecht
10


"Er leuke escape tour, je ziet verrassende dingen, waar je anders overheen kijkt."
03-06-2024
Nanne Van den Berg over Escape Tour Assen
7


"Er moet beter gecontroleerd worden of de opdrachten en vragen nog uitgevoerd kunnen worden. Zeker 3 vragen konden. 1e vraag bewegwijzering is niet aanwezig. Vraag over de schoenmaker silhouet. Alle zaken zijn leeg dus nergens zo een silhouet. 30 euro is dan duurbetaald voor deze tocht. "
03-06-2024
Alyssa Van Altena over Escape Tour Antwerpen
9


"Heel erg leuk om de stad op deze manier te ontdekken. J3 gaat hierdoor anders naar een stad kijken "
03-06-2024
Carla Bremer over Escape Tour Zwolle
8


"Het was erg leuk en duidelijk. Bij de muur zat 1 kanonsgat achter een deur."
03-06-2024
Wil Vink over Escape Tour Gouda
8


"Wij hebben dit met kinderen en kleinkinderen gedaan omdat opa 80 is geworden. Heel leuk om te doen met elkaar!!"
03-06-2024
Annette Laan over Escape Tour Volendam
7


"leuke wandeling in een mooi plaats met verrassende straatjes achter de Dijk"
03-06-2024
Cynthia Van impe over Escape Tour Gent
8


"Het was super leuk om eens te doen, en zo de stad op een andere manier te ontdekken "
03-06-2024
Janine Roes over Escape Tour Rotterdam
8


"Leuke activiteit voor groepen en/of gezinnen! Goed werkende app en een leuke tocht door de stad."
03-06-2024
Rob Ros over Escape Tour Eindhoven
8


"Het kado dit jaar voor Dag van de verpleging is een escapetour. De keuze aan steden is enorm en onze keuze viel op Eindhoven. Daar waren we al een tijd niet geweest en dochter met haar vriend al helemaal niet. Na de start op centraal station wandel je echt een hele leuke route door het centrum. Super duidelijke instructies, af en toe wel wat (te) eenvoudige vragen maar ook enkele 'instinkers'. Het bracht ons langs plekken die ík in ieder geval nog niet kende. Nergens het gevoel gehad echt te moeten haasten, sowieso ieder half uur een seintje dat er een half uur verstreken is. Wij hebben ons echt prima vermaakt!"
03-06-2024
Remco Rijnbergen over Escape Tour Hoorn
6


"Leuk om te doen!"
02-06-2024
Simonne van der Beek over Escape Tour Gent
8


"Nice tour in a beautiful city! With Some challenges were not always clear where to look but other than that, great!"
02-06-2024
Familie Vonk over Escape Tour Naarden
8


"We zijn teleurgesteld, dus laten deze keer maar geen recentie achter."
02-06-2024
Gea Pardijs over Escape Tour Zutphen
10


"Prachtige hanzestad, Zutphen, prima te doen!"
02-06-2024
Arianne Van Winkel over Escape Tour Alkmaar
8


"Super leuke tour, aanrader."
02-06-2024
Hester Brinksma over Escape Tour Bolsward
9


"Super leuk om te doen. Gezellig, actief en weer eens wat anders"
02-06-2024
Monica Slikkerveer over Escape Tour Amsterdam
6


"Leuk om te doen."
02-06-2024
Nienke Iperen over Escape Tour Arnhem
9


"Was heel leuk "
02-06-2024
Femke van den Berg over Escape Tour Gorinchem
10


"Leuk stukje gewandeld door Gorichem. Een goed verhaal erbij."
02-06-2024
Linda Fakkeldij over Escape Tour Gouda
9


"Leuke route met kleine steegjes en leuke weetjes. "
01-06-2024
Annemarie Pieck over Escape Tour Brielle
8


"Leuk spel om een stad beter te leren kennen. "
01-06-2024
Lotte Visser over Escape Tour Naarden
10


"Super leuke tour door een mooie omgeving"
01-06-2024
Stella Van den bosch over Escape Tour Gouda
8


"Leuk om op deze manier de stad te zien,kleine steegjes waar je anders niet komt"
01-06-2024
Jennifer Harbertson over Escape Tour York (English)
10


"Having done Escape Tours in Brussels and Paris, this one held together as a story the most and the clues were fun and inventive. My son and I love escape room activities and thoroughly enjoyed this. Even better: there were street food stalls so that we could have lunch on the go (our energies were lagging and it slowed down our thinking!) "
01-06-2024
Wendy Gledhill over Escape Tour Nottingham (English)
8


"Loads of fun, despite it raining heavily for part of it. It was just unfortunate that due to scaffolding/netting we couldn't see clues on a couple of buildings."
31-05-2024
Mariska Feiken over Escape Tour Alkmaar
10


"Leuk om te föhn. Echt een aanrader!"
31-05-2024
Danielle Oosting over Escape Tour Zutphen
8


"Leuke stad en opdrachten "
31-05-2024
Bianca van Drielen over Escape Tour Gouda
10


"Super leuke wandeling door Gouda. De stad eens van een hele andere kant gezien. We hebben het niet binnen de 2 uur gered, maar dat geeft niet, want je kan de tour gewoon afmaken! Leuke vragen, soms te moeilijk voor ons, maar dat is prima. En soms moesten we de vraag gewoon beter lezen, om tot het juiste antwoord te komen. Niet te snel willen :). De app werkte prima. We gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad!"
31-05-2024
Willis Bishop over Escape Tour London (English)
7


"It was fun to play, but not enough time to see everything"
31-05-2024
Karin Donker over Escape Tour Apeldoorn
8


"Leuke activiteit om met een kleine groep te doen. Leuke opdrachten die niet al te moeilijk zijn en je ook nog eens op leuke plekken in Apeldoorn komt"
31-05-2024
Annet Noorman over Escape Tour Deventer
9


"We vonden het een leuke activiteit, We vonden het inverhouden wel erg prijzig"
31-05-2024
Christiaan Volker over Escape Tour Amersfoort
8


"Super leuk, echte aanrader"
31-05-2024
Susanne Knollenburg over Escape Tour Enkhuizen (Groep)
8


"Heel erg leuk! Iedereen heeft genoten en het was nog leerzaam ook."
31-05-2024
Jan van der Giessen over Escape Tour Gouda
9


"Om op deze manier een stad te bezoeken blijft een bijzonder leuke manier. Je komt op en langs plekken en steegjes die je normaal gesproken niet ziet. Echt top."
31-05-2024
Femke Ottema over Escape Tour Oldenzaal (groep)
10


"Ik ben zeer tevreden over de Escape Tour. We hebben met z'n allen een leuke middag gehad en de Escape Tour was erg leerzaam, zelfs voor inwoners van Oldenzaal zelf. De vragen zijn erg gevarieerd en daardoor kan iedereen in het team een bijdrage leveren!"
31-05-2024
Brenda Smit over Escape Tour Haarlem
9


"Deze manier van een stadswandeling is super leuk, gezellig, leerzaam, met spelelement en toffe manier voor teambuilding, gezellige uitjes met vrienden of familie "
31-05-2024
Edward Yeats-Brown over Escape Tour Antwerp (English)
9


"Highly recommend this original way of seeing the city. Questions of differing levels of difficulty take you on a tour of the city allowing you to see interesting sites and learn a bit more about the city in a fun, semi-competitive way. "
30-05-2024
W. Snieders over Escape Tour Zierikzee
8


"Onderhoudend, leuke manier om een stad te verkennen."
30-05-2024
Erwin Van Leijenhorst over Escape Tour Florence (English)
10


"Erg leuk om een stad als Florence op een andere manier te zien. Leuke opdrachten."
30-05-2024
Arian Keijer over Escape Tour Haarlem
9


"Nee bedankt"
29-05-2024
Evelien van Heerde over Escape Tour Gorinchem (Groep)
10


"Het was super leuk!"
29-05-2024
Stefanie Vanthienen over Escape Tour Zierikzee
8


"Het was fijn om de stad te ontdekken via de escapegame. Je leert veel bij en ontdekt plaatsen waar je anders niet zou komen."
29-05-2024
Hilde Anneessens over Escape Tour Gorinchem
7


"We konden maar met 1 gsm inloggen ondanks we met 7 man waren, we moesten stoppen en schuilen wegens het te slechte weer en zo liep de tijd ook verder, jammer"
28-05-2024
Coby Slavenburg over Escape Tour Deventer
9


"Hebben de tour in Deventer gelopen. Was erg leuk, en je komt in straatjes waar je anders niet komt. En je krijgt leuk info over het verleden"
28-05-2024
Rina Slomp-Peters over Escape Tour Maastricht
8


"Erg leuk om te doen , op plekjes gelopen waar we anders niet waren geweest "
28-05-2024
Kristof Kerstens over Escape Tour Luik
9


"Wat een leuk spel! Je doorloopt een groot deel van de stad en krijgt achtergrondinfo zinder dat het schools overkomt."
28-05-2024
Stephanie Zoelen over Escape Tour Palma de Mallorca
9


"Erg leuke activiteit. Zo zie je alle mooie plekken van de stad "
27-05-2024
Jacintha Bohemen over Escape Tour Delft
8


"Leuk om te doen. Tot het laatste stuk. "
27-05-2024
Tom Branson over Escape Tour Vienna (English)
8


"Fun way to walk around a new city, but need more time to also enjoy the sights and not just rush from place to place "
27-05-2024
Saskia Toonen over Escape Tour Enschede
8


"leuke speurtocht, goed verhaal, alleen het einde klopte niet"
26-05-2024
Marjolijn Luijt over Escape Tour Haarlem
8


"Leuke activiteit om Haarlem te ontdekken."
26-05-2024
Linda Duyvestyn over Escape Tour Haarlem
9


"Prima tour, leuk om de stad zo te ontdekken"
26-05-2024
Siebren Kramer over Escape Tour Kampen
9


"Een uitstekende tour door het mooie Kampen. Leuke bezienswaardigheden gezien. Veel plezier gehad. Wij gaan er meer doen."
26-05-2024
Jolanda Stroet over Escape Tour Arnhem
8


"Die in Arnhem vond ik iets lastiger met de vraagstelling. Maar erg genoten van de escape tour door de stad. "
26-05-2024
Yvonne Ballegooijen-Zoet over Escape Tour Amersfoort
10


"Super leuk om te doen en om op deze manier een stadswandeling te doen. In Amersfoort jammer dat je vaak dezelfde route terug moest na een opdracht "
26-05-2024
Margreet Willemsen over Escape Tour Zutphen
9


"Heel leuk om met een groep te doen, ontspannen, gezellig en je komt op plekken waar je normaal niet komt! Aanrader! "
26-05-2024
Alexia Groot over Escape Tour Breda
9


"Heerlijke dag gezien en op een leuke manier de stad verkend."
25-05-2024
Van Amerongen over Escape Tour Amersfoort
9


"Leuke tocht door Amersfoort. Goed te doen in 2 uur. Een aanrader"
25-05-2024
Shirly Van den boogert over Escape Tour Lissabon
10


"De speurtocht in Lissabon was erg leuk! "
25-05-2024
Marieke Innemee over Escape Tour Amersfoort
9


"Leuk om op deze manier door de stad te gaan. Je komt langs allerlei oude gebouwen en mooie plekjes en leert ook wat over de stad. We hebben ons prima vermaakt! "
25-05-2024
Aurélie De Vel over Escape Tour Mechelen
10


"Maybe show picture of answers, that way we know exactly what we did wrong…"
25-05-2024
Romy Gevaert over Escape Tour Brugge
9


"Heel leuke activiteit!"
25-05-2024
Irene Verwimp over Escape Tour Texel
9


"Super leuke manier om Texel over te gaan! "
25-05-2024
Irene van Holten over Escape Tour Antwerpen
8


"Leuke interactieve stadswandeling"
25-05-2024
Sandra Rodermond over Escape Tour Arnhem
9


"Leuke speurtocht door het mooie Arnhem. We hebben mooie panden gezien en wat geleerd over de Airborne. "
25-05-2024
Naomi Verweij over Escape Tour Den Haag
9


"Hele leuke tour om de stad te verkennen!"
25-05-2024
Gertjan Van Broekhoven over Escape Tour Zierikzee
9


"Leuke manier om verrassend Zierikzee te ontdekken!"
25-05-2024
Marieke Blom over Escape Tour Deventer
7


"Het was erg leuk om te doen."
24-05-2024
KlASKE jager over Escape Tour Gorinchem
5


"Wij vonden het niet leuk genoeg om met een groter gezelschap te gaan doen. We houden het bij dit uitprobeersel. 4 mensen met 1 telefoon is ook niet leuk route niet logisch Voor volwassenen een te flauw verhaaltje, wat dan steeds voorgelezen moet worden. Maar 1 startpunt en dat is niet bij het station of de pont of midden in de stad "
24-05-2024
Michelle Hop over Escape Tour Breda
7


"Hele leuke activiteit met vrienden of collega’s om op een interactieve manier de stad te zien. "
24-05-2024
Alex Pina over Escape Tour Málaga
8


"Superleuk om de stad Malaga beter te leren kennen!"
24-05-2024
Yara Dekker over Escape Tour Delft
10


"Superleuke tour! Leuke, goed op te lossen vragen en een leuke route door Delft. "
23-05-2024
Jille Behm over Escape Tour Maastricht
10


"Top Escape tour! Leuk om Maastricht op deze manier te ontdekken."
23-05-2024
Carl Lankveld over Escape Tour Brussel
10


"Leuke activiteit om de stad te verkennen. Niet echt moeilijk vooral erg leuk"
23-05-2024
Bart Merks over Escape Tour Gent
6


"Je komt langs leuke punten in Gent en de meeste vragen zijn goed te doen. In tegenstelling tot andere Escape spellen kun je hier niet zelf je route kiezen, maar is er 1 punt beschikbaar om te volgen en dus een vaste route. Dat vonden wij een beetje jammer, maar nam niet weg van de algehele leuke ervaring!"
23-05-2024
lenny van straten over Escape Tour Breda
8


"Een hele mooie escape, door een mooie stad."
23-05-2024
Manon Beurskens over Escape Tour Amersfoort
8


"Wat een leuke manier om zo de stad te ontdekken! Logische route en leuke vragen"
23-05-2024
Esther Zaal over Escape Tour Sevilla
8


"Het is heel leuk om de stad op deze manier te ontdekken. Helaas werden we er na een bepaalde tijd uitgegooid, dus houd rekening met een maximum duur"
23-05-2024
Desiree Salentijn over Escape Tour Málaga
8


"we hebben met ons teamuitje de tour door Malaga gedaan. Wij vonden de route erg mooi door de stad waar je normaal niet altijd komt. De 2 uur durende Escape tour was goed opgezet. De app was goed te gebruiken. Wij raden dit aan om te doen. "
23-05-2024
Monique Duurland over Escape Tour Amersfoort
10


"wij hebben een ontzetten leuke middag gehad in de stad waar we werkzaam zijn. En ook nog veel nieuwe dingen ontdekt. Een ontzettend leuke manier om je stad te leren kennen. "
22-05-2024
Bert Hardeman CBS over Escape Tour Tiel (Groep)
9


"Leuk om te doen!"
22-05-2024
Jeroen Ruseler over Escape Tour Delft
7


"Op zondag 19 mei 2024 heb ik samen met een groep vrienden de Escape Tour in Delft gedaan. Erg leuk in elkaar gezet met grappige weetjes over de stad en zijn geschiedenis. Het spel/competitie element motiveert om je best te doen. Zeker het proberen waard. Ook in andere steden te spelen ;)"
22-05-2024
Sophie Siebens over Escape Tour Leuven
7


"Dit was de minst aangename die ik al deed"
21-05-2024
Liesbeth Dorresteijn over Escape Tour Naarden
9


"Leuke tocht!"
21-05-2024
Anita Vromans over Escape Tour Maastricht
10


"Wat een leuke manier om de stad te ontdekken. De instructies waren volkomen duidelijk, jammer dat je van te voren niet weet wat de snelste tijd was."
21-05-2024
Johan Colson over Escape Tour Brugge (Groep)
10


"Leuke activiteit waarbij je ook de minder bekende hoekjes en kantjes van een stad leert kennen."
21-05-2024
Peter Kehrens over Escape Tour Wenen
9


"Een leuke activiteit om een beetje competitief bezit te zijn. De 2 uur die voor de activiteit staat heb je echt nodig, dus er is geen tijd om de stad te bekijken. De tocht is duidelijk te volgen via de app, en zoals gezegd meer dan de moeite waard."
21-05-2024
Linda Verstraten over Escape Tour Leiden
10


"Ontzettend leuk om de stad te verkennen en om te zien hoe leuk Leiden is. Echt een aanrader!"
21-05-2024
Roelof Vreemann over Escape Tour Elburg
8


"Mooie en interessante escape tour door dit mooie vestingstadje. Opdrachten waren goed te doen, lengte / duur ook prima. We hadden " de pech" dat we dit op 2e Pinksterdag deden en dan is er ook een grote markt / braderie in de stad en kun je over de koppen lopen. Desondanks: prachtige tour!"
20-05-2024
Debbie Siers over Escape Tour Zutphen
9


"Alweer een leuke City Escape. Deze was lekker makkelijk en dat beviel ons goed. Of ik krijg meer door hoe het moet. Zin om alweer de volgende te spelen!"
20-05-2024
Joep Hooijschuur over Escape Tour Haarlem
8


"Leuke escape tour door Haarlem, die je echt ook door leuke straten en langs leuke plekjes brengt."
20-05-2024
Team Wissink over Escape Tour Brugge
7


"Leuke route maar duurde te lang"
20-05-2024
Suzan Blom over Escape Tour Delft
8


"Leuke escape tour ivm stadswandeling. "
20-05-2024
Bart Mutsaers over Escape Tour Antwerpen
9


"Super top experience"
20-05-2024
Marion Boxum over Escape Tour Volendam
7


"De tour was verder prima georganiseerd, het was een leuk stadje met veel interessante straatjes en plekjes. Op de vervelende start na hadden we een leuke beleveing en we willen dit ook in meerdere steden doen!"
20-05-2024
Kees Den Braber over Escape Tour Brielle
7


"Leuk om een stadje te leren kennen, wat betreft historie bouwwerken en wetenswaardigheden!"
20-05-2024
Els Verberkmoes over Escape Tour Amersfoort
8


"Leuke manier om een stad te verkennen"
20-05-2024
Cora Hofsteede over Escape Tour Den Bosch
7


"Erg leuk om te doen, mooie route, goede lengte. Een aantal opdrachten wat simpel. "
20-05-2024
Ingrid Lammerse over Escape Tour Brielle
9


"Leuke geschiedenis heeft Brielle super leuke escape tour"
20-05-2024
Claudia Klokkemeijer over Escape Tour Doesburg
9


"Erg leuk en leerzaam. Meer van het stadje gezien dan we anders gezien zouden hebben. Volgende keer gaan wij dit zeker weer doen met de familiedag"
20-05-2024
Caroline Zeelenberg over Escape Tour Volendam
9


"Was super weer , hele leuke straatjes. We hebben Volendam ontdekt op een leuke manier."
20-05-2024
Ineke du Pont over Escape Tour Dordrecht
9


"We hebben een erg leuke dag gehad, Dordrecht beter leren kennen en we gaan dit zeker nog een keer doen en dan natuurlijk in een andere stad."
19-05-2024
Peggy Leeflang over Escape Tour Málaga
10


"Een heel mooie Escape tour door Málaga. Via kronkelende straatjes moet je Picasso helpen om zijn schilderijen in veiligheid te brengen. Een leuke manier om de stad te leren kennen. "
19-05-2024