Laatst geboekte Escape Tour is in Den Bosch

Reviews


Onze Escape Tours worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5.

Kittapas Kitsanadecha over Escape Tour Oxford (English)
8


"The game was brilliant. It allowed us to explore the city and learn more interesting facts about the city despite already studying here. Will surely recommend to the others!"
04-03-2024
Geert Debruyne over Escape Tour Brugge
8


"we kennen Brugge zeer goed, toch nieuwe plaatsjes gezien, top !"
04-03-2024
Inge van Middendorp over Escape Tour Zutphen
8


"Hele leuke manier om een stad te ontdekken, erg leuk!"
04-03-2024
Selma Bakker over Escape Tour Rotterdam
8


"Vandaag een erg leuke Escape Tour gedaan in Rotterdam. Mooie wandeling, langs bijzondere (soms nog onbekende) plekjes. Je ziet de stad echt even op een andere manier terwijl je ondertussen lekker actief bezig bent. Een aanrader dus!"
03-03-2024
Nolan van Loon over Escape Tour Brielle
8


"jammer dat je meteen start als je de app opend. Het zou fijn zijn als er eerst nog een waarschuwing staat: ga naar de start. Het was mittig met 2 kinderen, we hebben flinke stukken gerend."
03-03-2024
Stephanie Kuijper over Escape Tour Silves
8


"Al een aantal espcaps bij jullie gedaan het blijft leuk "
03-03-2024
Marike Cappon over Escape Tour Middelburg
8


"Erg leuke route door Middelburg, langs mooie gebouwen en door leuke achteraf steegjes. Leuke opdrachten onderweg. "
03-03-2024
Esther Coumou over Escape Tour Zierikzee
8


"We hebben veel lol gehad en de stad die we toch al wel goed kenden van een andere kant gezien. De vragen waren uitdagend maar niet te lastig. Echt een aanrader!"
03-03-2024
Dave Stevens over Escape Tour Winchester (English)
9


"Great fun day out "
03-03-2024
Monique De Wildt over Escape Tour Doesburg
8


"Prima telefonisch geholpen. Mooie stad, extra genoten van het mooie lente weer"
03-03-2024
Katherine Lockhart over Escape Tour Bath (English)
8


"Good fun game that took us to parts of Bath that we wouldn't otherwise have seen "
03-03-2024
Eva Veer over Escape Tour Rotterdam
9


"Leuk spel, goed aangegeven op de kaart. Mooi rondje door de stad"
03-03-2024
Ilse van Aalst over Escape Tour Deventer
7


"Heel leuk om de stad op een andere manier te zien!"
03-03-2024
Cock van der Linden over Escape Tour Den Bosch
8


"Het was een leuke middag en je komt op plekken waar je normaal niet komt. "
03-03-2024
Peter Thieren over Escape Tour Brugge
8


"Leuke manier om de stad te verkennen. Ik kom nu redelijk veel in Brugge, toch kwam ik op plaatsen die ik nog niet kende"
03-03-2024
Leanne Zanen over Escape Tour Brugge
9


"Was erg leuk, wel leuker om te doen met lekker weer. Bij ons regende het helaas heel de dag. "
03-03-2024
Saskia Schets over Escape Tour Breda
9


"Erg leuk om te doen en op deze manier bezig te zijn in de stad. Jammer dat sommige opdrachten moeilijk/ niet te maken waren door werkzaamheden maar dat kan de organisatie niets aan doen. "
02-03-2024
Eveline van den Hoek over Escape Tour Harderwijk
10


"Leuke activiteit om met een groep te doen"
02-03-2024
Sabine Van Esch over Escape Tour Zaltbommel
9


"Erg leuke escaperoom gehad! Leuke opdrachten met veel variatie en je komt op allerlei plekken die je anders nooit gevonden had."
02-03-2024
Desiree Ten Have over Escape Tour Dordrecht
9


"Erg leuk! Je doet leuke opdrachten en ziet veel van de stad. Je ziet veel bewuster plekken, gebouwen en voorwerpen van een stad terwijl je actief bezig bent."
01-03-2024
Sander van der Blij over Escape Tour Valencia
9


"Super leuk om te doen in een stad"
01-03-2024
Marjon Boksebeld over Escape Tour Zutphen
9


"Wij vonden het een mooi stadswandeling. Hier en daar waren de antwoorden van de opdrachten in onze beleving alleen te vinden via internet. "
01-03-2024
Margriet De Weerd over Escape Tour Gouda
8


"super leuk om zo een stad te leren kennen!!"
01-03-2024
Carlijn Jansens over Escape Tour Leuven
9


"We hebben een super toffe Escape Tour door Leuven gedaan. De levels werden steeds uitdagender, wat de motivatie in het spel tegoed deed. We hadden wel graag een 'safe zone' gehad om ergens een drankje te kunnen drinken. "
01-03-2024
ruth jansen over Escape Tour Den Haag
8


"Leuk verhaal en je ziet de mooie panden van Den Haag"
29-02-2024
Jan van der Wulp over Escape Tour Den Bosch
9


"Super leuk om te doen!"
29-02-2024
Lindy Duk over Escape Tour Málaga
8


"Misschien nog leuker met nog meer historische feitjes. Dat zijn we wel gewend in de NLe steden. "
29-02-2024
Frank Louwerse over Escape Tour Zierikzee
10


"Enorm leuke en laagdrempelige manier om stad te verkennen! Voor herhaling vatbaar!! Werkt superhandig en makkeliijk allemaal."
29-02-2024
Hanneke van Zelst over Escape Tour Tiel
9


"Leuke tour gedaan in Tiel. Staan wel fouten in helaas. De namen op de grond zagen wij niet. De QR code op markt niet en op de gevel waar je letters van winkels af moet kezen kloppen niet. Sommige winkelnamen zijn veranderd"
28-02-2024
Melissa Van gend over Escape Tour Elburg
9


"Elburg was erg leuk om te doen! Leukste escape tot nu toe. Aanrader"
26-02-2024
Amber Smelt over Escape Tour Gent
8


"Geweldig mooie tour. je kijkt heel anders naar de omgeving en ziet waar je normaal geen oog voor hebt vaak."
26-02-2024
Marjolein Bel Hocein over Escape Tour Utrecht
8


"Leuke escape tour door Utrecht gedaan met vrienden. Leuke manier om eens wat andere delen van de stad te zien"
26-02-2024
Eddy Guyt over Escape Tour Gent
9


"Super leuk Escape Tour langs alle highlight van Gent. Ideaal om op een leuke manier de stad te ontdekken,"
26-02-2024
Heleen Bosscha over Escape Tour Deventer
9


"Leuk concept, fijn dat de vragen dichtbij elkaar liggen en niet te moeilijk zijn. Het moet wel leuk blijven zo'n wandeling! "
26-02-2024
Rosa Drijvers over Escape Tour Edinburgh (English)
10


"Leuke escape tour met afwisseling tussen info over de stad, en info over het verhaal van de tour"
26-02-2024
Petra Notenboom over Escape Tour Volendam
9


"Heel leuk om op deze manier Volendam te ontdekken. Leuke opdrachten en mooi gehaald binnen de tijd!"
26-02-2024
Heidi Doorakkers over Escape Tour Den Bosch
8


"Wederom een erg leuke manier om een stad te verkennen. Leuke opdrachten en je komt in steegjes die je anders gemakkelijk voorbij loopt. Den Bosch was erg mooi ."
26-02-2024
Bianca Sanders-Holtjer over Escape Tour Den Bosch
10


"Erg leuk om te doen! En ook goed actueel. (Stadhuis in de steigers, maar daar was in de app al rekening mee gehouden!)"
25-02-2024
Peter Kras over Escape Tour Dordrecht
10


"We hebben weer genoten"
25-02-2024
Joey Toet over Escape Tour Leiden
8


"Samen met een vriendin heb ik de escape tour gedaan in Leiden. Het was een leuke en interessante tour!"
25-02-2024
Gerwin van de Veen over Escape Tour Haarlem
6


"Leuke manier om de stad wat beter te leren kennen."
25-02-2024
Dave Geens over Escape Tour Antwerpen
9


"It was an impulsive decision that was incredibly cool. The 3 of us had a lot of fun and saw great things. My 2 children aged 7 and 10 thought it was the max. A good warm-up for escape rooms for kids."
25-02-2024
Tonny De Bie over Escape Tour Gouda
9


"Erg leuk om op deze manier Gouda te leren kennen. Leuke puzzels en zoekmomenten."
24-02-2024
Joyce Janssen over Escape Tour Venlo
9


"Wij hebben een op een leuke manier een tochtje gemaakt door onze stad. De opdrachten waren niet te moeilijk (niet alle opdrachten waren uitvoerbaar door versnderde omstandigheden) en de verhaallijn was leuk. Het lopen op de gps was heel fijn in vergelijking met een ouderwetse route. Zeker voor herhaling vatbaar! "
24-02-2024
Martine Reverda over Escape Tour Maastricht
8


"Wat een leuke escape tour. We gaan zeker vaker een stad op deze manier verkennen!"
24-02-2024
Marleen Van Laak over Escape Tour Brugge
9


"Leuke manier om het centrum van Brugge met andere ogen te zien!"
24-02-2024
Simone Smuling over Escape Tour Groningen
10


"Erg leuk om via een spel meer te weten te komen over je eigen stad!"
24-02-2024
Wilma Tervooren over Escape Tour Alkmaar
9


"super leuke activiteit en je leert er ook nog wat van Je ziet de stad met andere ogen!"
23-02-2024
Arjan van Es over Escape Tour Assen
10


"Super leuke escape gedaan in assen "
23-02-2024
René Timmer over Escape Tour Groningen
9


"Super leuk om de stad op deze manier (anders) te leren kennen "
23-02-2024
Cornelie van Rooijen over Escape Tour Belgrado
8


"Zoals tot nu tot elke stad die we gedaan hebben is ook deze plaats een aanrader. We adviseren hem wel gelijk bij aankomst te doen. We hadden een deel van de stad eerst zelf al ontdekt waardoor we op veelal bekende plaatsen kwamen. Dat vonden we erg jammer. Verder een leuke manier om een dagdeel te vullen en gelijk je thuis te voelen in een stad."
23-02-2024
Rinke Scheijde over Escape Tour Amsterdam
10


"Opnieuw een leuke ervaring! Blijft leuk om op andere manier door een stad te lopen ;-)"
23-02-2024
Marinke Elsbeek over Escape Tour Utrecht
9


"Leuke route, veel gezien. Maar denk wel dat er nog hoop mooie plekjes in Utrecht waren die niet in de route zaten. Enkhuizen blijft 1 van onze favoriete routes"
23-02-2024
Angela van Oudheusden over Escape Tour Deventer
9


"Echt een superleuk uitje. Je ziet een stad op een heel andere manier. Door het verhaal en de vragen voor iedereen toegankelijk."
23-02-2024
Laurens Dam over Escape Tour Deventer
9


"Deventer is een prachtige stad om een escape-tour te doen. De route is niet te lang en je ziet veel."
23-02-2024
Simone Van Emmerik over Escape Tour Brielle
8


"Leuke tour, mooie stad. Konden 1 ding niet beantwoorden "
23-02-2024
Remco Wösten over Escape Tour Assen
9


"Erg leuke manier om een stad te verkennen. Iedereen kan mee doen, want het gaat om het zoeken naar aanwijzingen in de omgeving. Dus ook leuk voor kinderen. Wij gaan zeker een volgende stad uitproberen"
23-02-2024
Susanne Joosten over Escape Tour Haarlem
8


"Heel leuk om zo een stad te ontdekken!"
23-02-2024
Christian Meuleman over Escape Tour Elburg
8


"Super leuke escape tour. Varrassende elementen en een soepel werkende app! "
23-02-2024
susanne Haasnoot over Escape Tour Nijmegen
8


"Leuke middag gehad, wel als een kip zonder kop achter de telefoon aangelopen ;) "
23-02-2024
Andries Pasterkamp over Escape Tour Elburg
8


"Leuk rondje lopen door andere steegjes in Elburg!"
23-02-2024
Judith Van der Galien over Escape Tour Elburg
10


"Ontzettend leuke middag gehad. Heerlijke wandeling en leuk verhaal."
23-02-2024
Annelies Termeulen over Escape Tour Alkmaar
10


"Ontzettend leuke en speelse manier om een stad te ontdekken! "
22-02-2024
Monique Hilbers over Escape Tour Leiden
10


"Superleuke escapetocht! De uitleg was duidelijk, de puzzels waren niet te moeilijk en niet te makkelijk. Leuk om de stad op deze manier te bekijken. Voor herhaling vatbaar!"
22-02-2024
Sabrina Boerman over Escape Tour Curaçao
8


"Leuke tour door de hoofdstad van Curacao. "
22-02-2024
Marlijn van der Vloed over Escape Tour Maastricht
7


"Was leuk maar soms wat lange teksten "
21-02-2024
Meta Kok over Escape Tour Deventer
6


"Een leuke en makkelijke buiten activiteit waarbij je ook interessante weetjes te weten komt en op plekjes waar wij in ieder geval nog nooit waren geweest. Van basisschool leeftijd tot senioren, de vragen zijn goed te doen. Wel een beste wandeling. Maar ben je nog fit en gezond, dan kan je het in je eigen tempo gemakkelijk doen."
21-02-2024
Veere van Laak over Escape Tour Nijmegen
9


"Super leuk. Komt lang plekken waar je normaal niet komt."
21-02-2024
Tamara Willemsen over Escape Tour Nijmegen
9


"We hebben een heerlijke middag gehad! Tijd vloog voorbij."
21-02-2024
Chantel Gussekloo over Escape Tour Zutphen
10


"Aanrader!"
21-02-2024
Minke Grootjen over Escape Tour Zwolle
9


"Superleuk"
21-02-2024
Karen Rodenburg over Escape Tour Middelburg
8


"Leuke manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekken die je anders nooit ontdekt zou hebben. Trek goede wandelschoenen aan! "
21-02-2024
Anton Van Wolfswinkel over Escape Tour Krakau
10


"Erg leuke escapetour. Je wordt door de hele oude binnenstad meegenomen. Alles was erg duidelijk!"
21-02-2024
Jetty Snippe over Escape Tour Enschede
8


"Wederom een leuke manier om een nieuwe stad te leren kennen."
20-02-2024
Marijke Flaman over Escape Tour Kampen
8


"Leuke opdrachten, goed te doen met kinderen vanaf 10 jaar! Wat leuk om de stad eens op een andere manier te zien!"
20-02-2024
Wander Klein Kranenburg over Escape Tour Leeuwarden
9


"Leuke, beetje makkelijke tour. Miste het Fries Museum in de wandeling"
20-02-2024
Rein Bosgra over Escape Tour Elburg
10


"Erg leuke escape tour! Je krijgt een stukje historie mee terwijl je competitief bezig bent om de puzzels te ontcijferen. Van harte aan te bevelen!"
20-02-2024
Floris van Riet over Escape Tour Harderwijk
9


"Leuke escape tour! Zeker voor herhaling vatbaar"
20-02-2024
Stephanie Horwitz over Escape Tour Los Angeles (English)
7


"This was a very fun date night and we learned a lot about our city that we didn't know, even though we have lived here many years! I highly recommend this as a way to see downtown LA in a new light. I do wish we had done it earlier in the day, as certain things were referenced that we could not access at night (not essential to solving the puzzle, but things we will want to return to now that we know they are there!). This will be fun whether it's your first time to LA or you're a native Angeleno. "
20-02-2024
Douglas Lehman over Escape Tour Amersfoort (familie)
9


"Had a great time, kids really enjoyed the family Amersfoort tour."
20-02-2024
Bert Grave over Escape Tour Texel
6


"De prijs-kwaliteitverhouding vinden we niet goed als je het vergelijkt met een gewone escaperoom of een (gratis) multi cache van geocaching.com."
20-02-2024
Elze Hart over Escape Tour Maastricht
10


"Super leuk! "
20-02-2024
Karin Korver over Escape Tour Gouda
9


"Dit was de tweede keer dat we een escape tour met onze pubers deden. We hebben weer ontzettend genoten. Een ontzettend leuke manier om een stadswandeling te ondernemen en je komt zoveel leuke plekjes tegen."
20-02-2024
Marjolein Hartog over Escape Tour Delft
8


"Leuke manier om de stad te leren kennen samen, er mogen wel wat meer (moeilijkere) denk puzzels in. "
19-02-2024
Anja Terpstra over Escape Tour Alkmaar
7


"De inlog deed het niet. Zat een streepje in de gebruikersnaam, bleek later. Noodnummer gebeld, duurde even voordat ik de juiste persoon aan de lijn had. Wel blij dat die kon helpen met een nieuwe inlog."
19-02-2024
Monique Stornebrink over Escape Tour Deventer
9


"Absolute aanrader, ga het zeker nog een keer doen maar dan in een buitenlandse stad ben benieuwd hoe dat is."
19-02-2024
Anja Hoogendijk over Escape Tour Delft
9


"Een gezellig leuke middag in een geweldige stad! Wel over moeten stappen naar andere telefoon. Belangrijk om het op een goede nieuwere telefoon te spelen!"
19-02-2024
Jennifer van Gelder over Escape Tour Hamburg
10


"Erg leuke manier om Hamburg te verkennen op de eerste dag. We genoten van de leuke wandeling en zagen meteen wat hot-spots. De opdrachten waren precies leuk en gevarieerd genoeg! Mijn kinderen (13 en 17) vonden het echt heel leuk."
19-02-2024
Britt Klercq over Escape Tour Alkmaar
7


"Onwijs leuk uitje!! Ik kan het iedereen aanraden. Ik zou het alleen niet in de stromende regen doen zoals als wij haha."
19-02-2024
Martine Van Hooff over Escape Tour Brugge
9


"We hadden ons opgedeeld in 2 groepjes: de mannen tegen de vrouwen. Het was fun van begin tot einde. "
19-02-2024
Indy Hagen over Escape Tour Rotterdam
9


"Super fun day!"
18-02-2024
Katie Leckie over Escape Tour Winchester (English)
9


"Fantastic activity for the whole family. Mix of clues that suited all abilities. Would recommend "
18-02-2024
Hilde Krols over Escape Tour Antwerpen
8


"Voor herhaling vatbaar"
18-02-2024
Ineke van der Kaaij over Escape Tour Rotterdam
7


"Leuke manier om de stad te ontdekken. De puzzels zijn eenvoudig, geschikt voor iedereen. Als je uitdagende puzzels verwacht wordt je wellicht teleurgesteld."
18-02-2024
Martine Bos over Escape Tour Deventer
8


"Was leuk! Opdrachten zijn uitdagend maar wel te doen."
18-02-2024
Bart Bongers over Escape Tour Kampen
8


"Zwolle is als tour leuker. Ik mis een aantal bezienswaardigheden in Kampen. Wat wel heel erg leuk en sterk is, is het gegeven dat we met een recent verhaal (Kolff) te maken hebben dat ook inspirerend is. Lijkt ons dubbel met deze stad. Er is immers ook een verhaal over de late middeleeuwen te vertellen. "
18-02-2024
Elke De Vleminck over Escape Tour Mechelen
8


"Heel leuke gezinsactiviteit. Alles goed gevonden. Alleen soijtig dat de eindlocatie gesloten was waardoor het lijkt dat we ze niet gevonden hadden."
18-02-2024
Ineke Scholtens over Escape Tour Zutphen
9


"Geweldige leuke dag gehad"
17-02-2024
Mariska Ravensbergen over Escape Tour Alkmaar
9


"Hele leuke tour! Je komt langs mooie plekken, de vragen zijn leuk, van goed niveau en app werkt super! We hebben veel plezier gehad tijdens de tour! "
17-02-2024
Inneke Lambert over Escape Tour Leuven
10


"Super origineel"
17-02-2024
Leen Van Kerckhoven over Escape Tour Mechelen
8


"Leuke gezinsactiviteit, zelfs met pubers. Op deze manier vinden ze wandelen in een stad leuk. We gaan het zeker ook eens in een andere stad doen. "
17-02-2024
Margriet van Renssen over Escape Tour Zutphen
10


"Het was een gezellige in Informatieve wandeling"
17-02-2024
Sarah Chbers over Escape Tour York (English)
10


"Had a great time working through the clues! "
17-02-2024
Erica Graven over Escape Tour Enkhuizen
6


"Leuke tour, goed te doen, brengt je op diverse plekken waar je anders niet zou komen"
17-02-2024
Do Rieke over Escape Tour Den Haag
8


"Leuk om een voor ons heel bekende stad eens zo te zien! Veel nieuwe straatjes gezien. Leuke opdrachten. Aanrader!"
17-02-2024
Dorieke Faddegon over Escape Tour Antwerpen
8


"Superleuk. Echt een aanrader!"
17-02-2024
Elyse van Dommelen over Escape Tour Praag
6


"Zeer mooie stad en leuk verhaal van de escape tours. De vragen hadden meer puzzelend mogen zijn ipv dat er op internet gezocht moet worden."
17-02-2024
Martin van Beuzekom over Escape Tour Apeldoorn
8


"Nice tour!"
16-02-2024
Marjet den Boer - Smit over Escape Tour Leiden
8


"Het was erg leuk en verrassend, een gezellige manier om op deze manier door de stad te lopen en tegelijk een “speurtocht” te doen. Aanrader! Ook erg leuk voor gezinnen met kinderen vanaf groep 4/5"
16-02-2024
Nathan Rogge over Escape Tour Gent
7


"Algemeen leuke ervaring!"
16-02-2024
Christa Schepers over Escape Tour Dordrecht
9


"Erg leuk al was het soms best moeilijk zo met 2"
15-02-2024
Eefje Rosmuller over Escape Tour Doesburg
8


"Leuke puzzeltocht. "
15-02-2024
Christian Zijtveld over Escape Tour Rotterdam
8


"Wij hebben al een aantal steden gespeeld, het is echt een grote aanrader. Super leuk om op deze manier de stad door te lopen. De puzzels zitten goed in elkaar."
15-02-2024
Celise Bal over Escape Tour Rotterdam
9


"Leuke om te doen. Niet alle opdrachten zijn duidelijk. In Rotterdam was het bij de grote kerk onduidelijk waar we naar opzoek moesten. Verder weg leuk om met zijn 2 of meerdere een activiteit te doen. Je ziet en leert gelijk iets van de stad. We gaan het zeker nog eens doen! "
15-02-2024
Jurrian Molenaar over Escape Tour Krakau
8


"Hele leuke manier om de stad te leren kennen en de highlights te zien! Soms waren de vragen niet helemaal duidelijk maar dat mocht de pret niet drukken! Ook fijn dat je alsnog de kans had om het eindpunt te vinden ook al had je niet alle letters. "
15-02-2024
Daniela Petric over Escape Tour Maastricht
10


"Erg leuke activiteit"
15-02-2024
Saskia Nieuwstraten over Escape Tour Utrecht
9


"Erg leuk om te doen. Je gaat heel anders om je heen kijken."
14-02-2024
Veronique Maessen over Escape Tour Amsterdam
8


"Leuke route en puzzels. Niet de beste van de escape tours die we hebben gespeeld, maar evengoed weer een leuke tocht gehad en een aardige score neergezet. "
14-02-2024
Denies Eradus over Escape Tour Utrecht
9


"De escape tour is echt een hele leuke manier om een stad te ontdekken en op plekjes te komen waar je normaal niet snel komt Echt een aanrader."
13-02-2024
Line Strobbe over Escape Tour Gent
9


"super leuk om de stad te verkennen, ook heel mooie service van escape tours zelf. We gaan dit zeker nog doen"
13-02-2024
Tim Speleman over Escape Tour Middelburg
9


"Leuke manier om een stad te ontdekken. Werkt perfect!"
13-02-2024
Eva Jongerling over Escape Tour Utrecht
9


"Super leuk uitje als je samen wil wandelen of gewoon een nieuwe stad wil ontdekken. "
13-02-2024
Bram Venemans over Escape Tour Zutphen
10


"Vermakelijke speurtocht door Zutphen met leuke vragen. Prima te doen in twee uur en je hoeft geen enorme afstanden af te leggen. We gaan er zeker nog een keer een doen!"
12-02-2024
John Piels over Escape Tour Deventer
8


"Leuke manier om een stad te ontdekken. "
12-02-2024
Joris van Hal over Escape Tour Nijmegen
10


"Leuke en mooie route langs de mooiste plekjes van Nijmegen met leuke vragen die ervoor zorgen dat je ook nog wat leert. Een aanrader!"
12-02-2024
Abigail Vis over Escape Tour Bilbao
8


"Leuke manier om Bilbao te zien en veel unieke eettentjes te ontdekken. "
12-02-2024
Danielle Boers-Meerkerk over Escape Tour Brugge
8


"Was een leuke tocht, je komt hiermee op plekjes die je normaal niet zou ontdekken of lopen. De kinderen vonden het ook erg leuk. "
12-02-2024
Agnes Sins over Escape Tour Alkmaar
8


"Super leuke tocht om te doen"
11-02-2024
Suzanne Visser over Escape Tour Brielle
8


"Was erg leuk om te doen! Veel geleerd over brielle :)"
11-02-2024
Emmy Veenendaal over Escape Tour Den Haag
10


"Superleuk"
11-02-2024
Marscha Bartens over Escape Tour Enkhuizen
9


"Ontzettende leuke escape tour gedaan in Enkhuizen. Weer eens Iets anders dan gewoon wandelen.. Voor herhaling vatbaar in een andere stad. Aanrader! "
11-02-2024
Jozefien Demarest over Escape Tour Utrecht
9


"Superleuke originele manier om de stad te ontdekken"
10-02-2024
Martina Ammerant over Escape Tour Amersfoort
9


"Erg leuk opgezet, je ziet een stad op een compleet nieuwe manier!"
10-02-2024
Kimberley De Bie over Escape Tour Leiden
8


"Was leuk om zo de stad te verkennen "
10-02-2024
Hilda van der Werff over Escape Tour Amersfoort
8


"sommige vragen waren onduidelijk ,over slagerij bv en jammer genoeg was de varkensmarkt afgezet, ook op het OLV plein was de vraag onduidelijk zijn het hele plein afgegaan, nergens gaf de app reactie, links v d ingang hoe sta je met je gezicht naar de toren of andersom, dat maakt voor links verschil."
10-02-2024
Bernd Sipman over Escape Tour Zierikzee
10


"Het was helemaal super! Wij gaan het zeker vaker doen"
10-02-2024
E.M. Engelsman over Escape Tour Alkmaar
9


"Super leuke activiteit om de stad te verkennen!"
10-02-2024
Sylwia Parzonka over Escape Tour Delft
9


"Een leuke manier om een stad te verkennen. In een ogenblik loop je door alle leukste plekken heen, en je hebt nog heel veel lol erbij. Heel fijn als je met kinderen een stedentrip wil doen, het wordt zeker niet saai voor hun."
10-02-2024
Arjo van der Steen over Escape Tour Amersfoort
8


"Echt leuk om in korte tijd de stad te zien. "
10-02-2024
Hans Wiering over Escape Tour Amersfoort
7


"leuk om te doen, sommige opdrachten onduidelijk en kosten daarom veel tijd, omdat ook resultaat niet gehaald of gevonden wordt, terwijl je voor je gevoel alles goed doet "
09-02-2024
Marlein Noordanus over Escape Tour Amersfoort
9


"Een heel erg leuke escapetour met leuke plekken door de stad. (Zelfs in de stromende regen, die wij toevallig troffen)"
09-02-2024
Sandra Van Werkhoven over Escape Tour Wenen
8


"Wenen is een leuke stad en met deze escape tour kom je op plekken waarvan je niet wist dat ze bestonden!"
08-02-2024
Maud Schaepers over Escape Tour Antwerpen
6


"escape tours is een hele leuke en interactieve manier om de stad te leren kennen en een wandeling te maken. "
07-02-2024
Hans Nouweland over Escape Tour Den Haag
9


"Hellemaal top, lekker buiten met vrienden een escape tour oplossen "
06-02-2024
Sandra Van Werkhoven over Escape Tour Berlijn
6


"Neem je tijd in Berlijn dan zie je het meest"
06-02-2024
Hillien Bakker over Escape Tour Elburg
10


"Super leuke actieve manier om de stad te verkennen. "
06-02-2024
Robin Dadema over Escape Tour Málaga
6


"Erg leuk om te doen en op deze manier de stad te leren kennen. Echter klopte een aantal antwoorden niet met wat er ter plekke te zien was. Dit zorgde voor een wat irritaties."
05-02-2024
Kristof Van Dyck over Escape Tour Antwerpen
8


"goed bezig :-)"
05-02-2024
Ielse Van der meulen over Escape Tour Delft
8


" Veel geleerd over de vaderlandse geschiedenis en over de gebouwen in Delft. Leuke wisselende activiteiten. Erg leuk om te doen."
04-02-2024
Nicole Prumpeler over Escape Tour Nijmegen
9


"Geweldig leuk om te doen. Leuke manier om een stad te ontdekken."
04-02-2024
Rene van der Veen over Escape Tour Haarlem
9


"Erg leuke wandeling met leuke vragen opdrachten. Op twee locaties konden we niet bij de informatie komen. Door werkzaamheden stonden er hekken en steigers waardoor we er niet bij konden komen "
04-02-2024
Marloes Thuis over Escape Tour Gorinchem
8


"Weer een heerlijke wandeling gehad met leuke vragen, verpakt in een leuk verhaal."
04-02-2024
Marleine van Kampen over Escape Tour Tiel
9


"Weer een leuke escape tour, leuke opdrachten en een toffe route. Goede manier om Tiel te leren kennen."
03-02-2024
Marit Gordon over Escape Tour Harderwijk
8


"Heel erg leuke escapetour! Komt op de mooiste plekken in Harderwijk, leert wat over de historie en bent actief aan de wandel en bezig met hersenkrakers"
03-02-2024
Cindy Uland over Escape Tour Breda
9


"Omdat een vriendin pas 40 jaar was geworden hebben we met een aantal vriendinnen haar een escape tour in Breda cadeau gedaan. Dat was echt super leuk en gezellig. Zo leer je op een leuke manier meer van de stad en je maakt stiekem best een flinke wandeling"
03-02-2024
Ella Rijkers over Escape Tour Brugge
10


"Erg leuke route met leuke opdrachten"
03-02-2024
Frank Klerkx over Escape Tour Hattem
8


"Leuke puzzeltocht, altijd mooi als het gebaseerd is op een lokaal onderwerp. Niet al te moeilijk."
03-02-2024
Jennifer De Jong over Escape Tour Leiden
10


"Enorm genoten om op een leuke manier Leiden te ren kennen e op plekken tekomen die ik zelf ws niet zou hebben bedacht. "
03-02-2024
NICOLE OOSTHUIZEN over Escape Tour Rotterdam (English)
10


"Was such an awesome experience. We had a laugh at our silly mistakes and it was also a fun way of seeing things in Rotterdam :) "
03-02-2024
Betsy Vrijhoef over Escape Tour Den Bosch
10


"Wij hebben al meedere escape tours gedaan. Altijd genoten van het interessante verhaal om de vragen heen. Helaas... dit verhaal over de prins vonden we echt niet pakkend. Het ging telkens weer over hetzelfde "de politie zit hem op de hielen", "de politie nadert", "de politie sirenes klinken in de verte". Naar ons idee sloeg het verhaal nergens op? Opdrachten zoals altijd leuk! Genoten van de prachtige stad maar het verhaal mag echt beter."
02-02-2024
Roy van Veen over Escape Tour Amersfoort
8


"Superleuke tour. Vragen zijn eenvoudig maar je leert veel van de stad"
02-02-2024
Fayèn Kerstens over Escape Tour Rotterdam
8


"Erg leuk. Je komt op plekken waar je niet vaak komt"
01-02-2024
Dominique Dewachtere over Escape Tour Gent
10


"Zo'n escape stadspel is zeker voor herhaling vatbaar. We hebben ons kostelijk geamuseerd."
01-02-2024
Tineke Van den Top over Escape Tour Hasselt (NL)
8


"Leuk uitje om met de zussen iedere keer weer te doen en een andere stad te ontdekken "
31-01-2024
Else van Hartingsveldt over Escape Tour Brielle
8


"Het blijft leuk! Inmiddels is de opdracht bij de Bastion weer uit de steigers. "
31-01-2024
Dirk Boereboom over Escape Tour Münster
8


"Een erg leuke ervaring. Ontzettend gelachen. We speelden met twee teams "
31-01-2024
Marja Lanshage over Escape Tour Amersfoort
8


"Leuke tour, gedaan met het gezin (2 volwassenen, 2 kinderen van 12 en 14 jaar). De opdrachten waren goed te doen en lekker gevarieerd. En: we hebben ‘m gehaald! Zelfs de 14-jarige zou nog weleens een escape-tour willen doen ;-)"
29-01-2024
Hendrikje Lemmers-Schoppink over Escape Tour Gouda
9


"Weer een heel leuke escape tour gedaan. Wat is Gouda leuk! "
29-01-2024
Erik van Rooijen over Escape Tour Dordrecht
9


"Hartstikke leuke interactieve manier om de stad te ontdekken"
29-01-2024
Jackeline van Haasteren over Escape Tour Leiden
9


"Super leuk!"
28-01-2024
Jolien Plu over Escape Tour Gent
8


"Fijn om samen te doen! Ideaal om de stad op een leuke manier te ontdekken "
28-01-2024
Heather Fessey over Escape Tour York (English)
10


"Great activity using mobile to get clues and follow map. "
28-01-2024
Guusje van Balen over Escape Tour Deventer
9


"We hebben met ons gezin een prachtige escapetour door het mooie Deventer gedaan."
28-01-2024
Alfred van Olst over Escape Tour Texel
8


"Leuke activiteit om de historie van Texel in korte tijd beter te leren kennen."
28-01-2024
Petra Prinsen-Koning over Escape Tour Gorinchem
10


"We hebben een geweldige tour door onze geboortestad gehad. Leuk om op een andere manier door de stad te lopen en dingen te ontdekken. Het was prima te doen en erg leuk. De Mollen-nichten"
28-01-2024
Ellen Joor over Escape Tour Den Haag
9


"It was a very nice escape in The Hague and we have seen a lot of historical buildings and historical facts of Willem III oh Holland"
28-01-2024
Hanneke Kloosterman over Escape Tour Zwolle
7


"Leuke escapewalk, leerzaam. En je komt op onontdekte plekjes zegt een geboren Zwollenaar"
28-01-2024
Femke Belgers over Escape Tour Zwolle
8


"Erg leuk om jouw eigen stad op een nieuwe manier te leren kennen!"
28-01-2024
Jochen Tipker over Escape Tour Amersfoort
8


"Leuke plekken in de stad gezien waar je anders niet komt"
28-01-2024
Gemma Jansen over Escape Tour Lille
7


"Erg leuk om in korte tijd een plaats te leren kennen"
28-01-2024
Gabriëlle Helder over Escape Tour Alkmaar
9


"Omdat we pas laat konden hebben we een deel in t donker gedaan, daardoor wordt t wel moeilijker om dingen te zoeken dus raad aan om t bij licht te doen. Maar we hebben het leuk gehad en hebben Alkmaar weer kunnen verlaten door de uitgang. "
27-01-2024
Irene Deen over Escape Tour Leiden
9


"Erg leuk! Ook leuk om een stad te leren kennen "
27-01-2024
Petra Grootendorst over Escape Tour Gouda
9


"Ontzettend leuk om te doen, je komt op plekken in een stad waar je anders niet snel zou komen. "
27-01-2024
Youandi van Wezenbeek over Escape Tour Londen
6


"Leuke escape tour, maar in het 4e deel konden we niet alles oplossen omdat dingem inmiddels veranderd/weg waren."
27-01-2024
Jack Chadwick over Escape Tour Manchester (English)
8


"Good fun and interesting to walk around the city and see lots of different places you don’t normally get to see day to day "
27-01-2024
Romee Cijs over Escape Tour Alkmaar
5


"Prima, weinig uitdagend "
27-01-2024
Marjan Jonker over Escape Tour Delft
10


"erg leuke route"
27-01-2024
Wiesje Jaeger over Escape Tour Leiden
8


"Erg leuke tour! Leuke delen van de stad gezien"
27-01-2024
Mike Hoogesteger over Escape Tour Gorinchem
6


"We hebben het erg naar onze zin gehad, leuk om een stad op deze manier te leren kennen."
26-01-2024
Gea Pardijs over Escape Tour Amersfoort
7


"Superleuke escapetour door Amersfoort "
26-01-2024