De laatste boeking is 2 uur geleden.

Escape Tour Bremen

Startlocatie: Kaffeemühle

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Met de Escape Tour Bremen gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1967. De havenarbeider Henri Hofmann werkt in Bremen. Daar controleert hij de schepen en hun vracht. Tijdens het controleren ontvreemdt hij nog wel eens wat alcohol uit de containers en verkoopt hij het aan de cafés in de stad.

Maar er is een nieuwe markt in opkomst. Zijn beste vriend René heeft contacten in Colombia en smokkelt tegenwoordig iets dat veel waardevoller is dan alcohol: cocaïne. Daar wilde hij natuurlijk wel bij helpen! Het gaat de vrienden voor de wind totdat er een lading coke verdwijnt. De mannen krijgen ruzie waardoor Henri op de vlucht moet slaan. Hij moest op zoek naar de geheime uitgang van Bremen!

Escape the city

Net als Henri hebben jullie nog maar 2 uur de tijd. Het is cruciaal dat jullie de geheime uitgang vinden! Beantwoord alle vragen, los de raadsels op en houd je ogen goed open. Tijdens deze zoektocht in deze citygame komen jullie langs de leukste plekjes van Bremen, en zetten jullie de beste tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! Het avontuur begint bij Kaffeemühle, veel succes!

Escape Tour Bremen
Escape Tour Bremen
Escape Tour Bremen
Escape Tour Bremen
Escape Tour Bremen
Escape Tour Bremen

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Ita over Escape Tour Bremen:
"We zijn fan :)"
Yvonne over Escape Tour Bremen:
"Leuke manier om stadscentrum te ontdekken, zeker met kinderen. Jammer dat Scnoor niet in de route zit. Leuke feitjes geleerd over de stad"
Roelien over Escape Tour Bremen:
"Hele leuke activiteit, mooie manier om een stad te leren kennen. De opdrachten volgden elkaar snel op, wat we allemaal prettig vonden."

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
T&M’s