De laatste boeking is 1 uur geleden.

Escape Tour Stralsund

Startlocatie: Neuer Markt

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Met de Escape Tour Stralsund stappen jullie in de voetsporen van Bertram Wulflam, een 14e-eeuwse zakenman die altijd de grenzen opzocht en er maar wat graag overheen ging. Dit heeft hem veel gebracht, en Stralsund tot de sterkste en rijkste stad van het Hanzeverbond gemaakt.

Bertram genoot van zijn onbezonnen leven met uitbundige feesten en vele vrouwen. De komst van de nieuwe burgemeester gooide echter roet in het eten. Bertram werd namelijk vriendelijk, doch dringend, verzocht zich te melden bij het stadhuis. Maar ja, de gevangenis of nog erger de doodstraf was niet iets waar hij op zat te wachten. In de stad blijven was voor Bertram nu geen optie meer, maar vluchten via de hoofdpoort kon niet. Want als de inwoners hem zagen, was hij zijn leven ook niet zeker. In zijn hoofd ontstond een ontsnappingsplan. Er moest nog ergens een geheime uitgang zijn...

Escape the city

Net als Bertram gaan jullie op zoek naar deze uitgang om zo uit de stad te vluchten. Onderweg verschijnen er vragen, opdrachten en aanwijzingen op jullie smartphone. Geniet tijdens de zoektocht van de leukste plekjes van Stralsund, maar let ook op de tijd! Redden jullie het binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een felbegeerd plekje op de Wall of Fame. De citygame begint op de Neuer Markt, succes!

Escape Tour Stralsund
Escape Tour Stralsund
Escape Tour Stralsund
Escape Tour Stralsund
Escape Tour Stralsund
Escape Tour Stralsund

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews