Laatst geboekte Escape Tour is in Gent

Escape Tour Trier

Startlocatie: Bischof-Stein-Platz

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Na vele jaren was de communistische Karl Marx weer terug in Trier. Hij hield ervan om zijn visie te delen met de bevolking. Maar niet iedereen was fan van zijn ideologie. Vooral de rijken niet, want waarom zouden zij hun inkomen en goederen met de armen moeten delen?

Karl liet zich hierdoor niet weerhouden en bleef strijden voor een betere verdeeldheid. Reden genoeg voor de welgestelden van Trier om hem de stad uit te werken. En ja, in de 19e eeuw ging dat niet op de meest vriendelijke manier. Karl zag de bui al hangen en bedacht een gewaagd vluchtplan.

Escape the city

Dit is waar de game begint. Jullie kruipen in de huid van Karl Marx en gaan op zoek naar de geheime uitgang van Trier. Hou de tijd goed in de gaten, want jullie worden op de hielen gezeten. In de citygame komen allerlei raadsels, opdrachten en aanwijzingen voorbij. Ondertussen komen jullie langs leuke plekjes en mooie bezienswaardigheden van de stad. Lukt het jullie om binnen 2 uur uit Trier te ontsnappen? De zoektocht begint bij Bischof-Stein-Platz, succes!

Escape Tour Trier
Escape Tour Trier
Escape Tour Trier
Escape Tour Trier
Escape Tour Trier
Escape Tour Trier

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
jokri