De laatste boeking is 2 uur geleden.

Escape Tour Stuttgart

Startlocatie: Marktplatz

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

In de lente van 1938 stelt Michelle Piech haar nieuwe vriend Kurt voor aan haar ouders. Papa Piech is mede-eigenaar van Porsche en is natuurlijk kritisch als het om een vriend van zijn enige dochter gaat. Kurt krijgt een kans en weet zich zelfs in korte tijd omhoog te werken tot coureur van het raceteam van Porsche!

Met het spelen van deze unieke citygame krijgen jullie een kijkje in het leven van de jonge coureur. Hij geniet van zijn beroemdheid, maar daardoor vergeet hij af en toe dat hij al een mooie vriendin heeft... Als vader Piech hoort dat Kurt het wel erg gezellig heeft gehad met twee pitspoezen doet hij er alles aan om Kurt te vinden. Kurt wil zo snel mogelijk Stuttgart verlaten, en door het grote netwerk van Piech kan dat alleen nog maar via de geheime uitgang.

Escape the city

Met Escape Tour Stuttgart treden jullie in de voetsporen van Kurt en doen jullie er alles aan om de geheime uitgang te vinden. Naast het voltooien van de leuke opdrachten en het opvolgen van alle aanwijzingen komen jullie ook nog eens op de mooiste plekjes van Stuttgart. Redden jullie dit binnen twee uur? Dan maken jullie kans om een plekje op de Wall of Fame te veroveren. De zoektocht begint bij de Marktplatz, succes!

Escape Tour Stuttgart
Escape Tour Stuttgart
Escape Tour Stuttgart
Escape Tour Stuttgart
Escape Tour Stuttgart
Escape Tour Stuttgart

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews