Laatst gespeelde Escape Tour was in Groningen

Escape Tour Göttingen

Startlocatie: Waageplatz

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Met de Escape Tour Göttingen ontdekken jullie de stad op een unieke manier en gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1946. Het jaar waarin Göttingen weer veranderd in een gewone studentenstad, en waar Bruno verantwoordelijk was voor de biervoorraad van de grootste studentenvereniging van de stad. En dat is nogal een belangrijke taak…

Bruno is regelmatig in de studentenkroeg te vinden en ligt ook erg goed bij de vrouwen. Ondanks zijn hoge verantwoordelijkheid liggen zijn prioriteiten meestal bij die vrouwen in plaats van het pils. Totdat het een keer helemaal mis ging. Het bier was op en hij moest de taps vullen met water… Hierdoor was hij toch echt genoodzaakt om de stad te ontvluchten. Helpen jullie hem de geheime uitgang van Göttingen te vinden?

Escape the city

Om de uitgang van deze citygame te vinden moeten jullie opzoek gaan naar aanwijzingen en proberen jullie raadsels op te lossen! Terwijl jullie dit doen en door Göttingen dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van deze gezellige stad. Om kans te maken op een plekje op onze Wall of Fame moeten jullie binnen 2 uur de uitgang vinden. Jullie zoektocht begint bij de Waageplatz, succes!

Escape Tour Göttingen
Escape Tour Göttingen
Escape Tour Göttingen
Escape Tour Göttingen

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews