De laatste boeking is 2 uur geleden.

Escape Tour Frankfurt

Startlocatie: Operaplein

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

In het jaar 1975 begon leerling Johann Georg Lahner met veel plezier aan zijn stage bij de beste slager van Frankfurt. Nadat hij voor het eerst de lekkerste worst van Frankfurt proeft gaat er een wereld voor hem open. De ingrediënten waren een goed bewaard familiegeheim, maar hij ging er alles aan doen om die te weten te komen!

Na diverse pogingen om het recept te stelen bedacht hij een andere list, die was alleen niet zo netjes… Na lang twijfelen zette hij zijn plan door. En ja hoor, het was hem uiteindelijk gelukt! De slager kwam er echter al snel achter en was natuurlijk woedend. Johann sloeg, gelukkig met de ingrediënten, snel op de vlucht. Op zoek naar dat andere geheim in de stad, een geheime uitgang. Met de Escape Tour Frankfurt treden jullie in de voetsporen van de stagiaire en gaan jullie op zoek naar die uitgang.

Escape the city

De slager was alom bekend in de stad en had dus veel vrienden en familie opgetrommeld. Johann had nog maar 2 uur de tijd om te ontsnappen. Weten jullie op tijd alle vragen goed te beantwoorden, de raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen? Dan vinden jullie de uitgang en verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. En terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van Frankfurt! De citygame begint op het Operaplein, succes!

Escape Tour Frankfurt
Escape Tour Frankfurt
Escape Tour Frankfurt
Escape Tour Frankfurt

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews