Laatst geboekte Escape Tour is in Mechelen

Escape Tour Düsseldorf

Startlocatie: Maritime Museum

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Duits

Maak kennis met de rijkste biermagnaat en uitvinder van het Altbier. Zijn naam is Hoppeditz en zijn aanzien is groots in Düsseldorf. Met de Escape Tour Düsseldorf gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1825. Dit is het jaar waar het succesvolle leven van Hoppeditz een ommezwaai maakte. Hij moest namelijk vluchten voor de burgemeester en zijn vrouw!

Hoppeditz hield van flikflooien met de vrouwen van invloedrijke personen uit de stad. Maar dit keer had hij het echt te bond gemaakt. De burgemeester was woest en trommelde al snel een leger van agenten op en opende de jacht op Hoppeditz. Hij was dus genoodzaakt om binnen 2 uur de geheime uitgang van Düsseldorf te vinden!

Escape the city

Jullie gaan Hoppeditz helpen met het vinden van de geheime uitgang. Door het beantwoorden van diverse vragen, het oplossen van de raadsels en het ontcijferen van de aanwijzingen kunnen jullie deze uitgang van deze citygame vinden. En terwijl jullie hier mee bezig zijn komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Düsseldorf! Om kans te maken op een plekje op onze Wall of Fame moeten jullie binnen 2 uur de uitgang vinden. De zoektocht begint bij het Maritime Museum, succes!

Escape Tour Düsseldorf
Escape Tour Düsseldorf
Escape Tour Düsseldorf
Escape Tour Düsseldorf

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Karlien over Escape Tour Dusseldorf:
"Erg leuk en je ziet direct een stukje van de stad"
Saskia over Escape Tour Dusseldorf:
"Hele leuke manier om de stad te leren kennen. "
Sandy over Escape Tour Dusseldorf:
"Leuke Escape Tour in een verrassend mooie stad. We waren nog nooit in Düsseldorf geweest en in combinatie met de Escape Tour was het een leuke ervaring."
Martijn over Escape Tour Dusseldorf:
"Leuk spel, simpel op te zetten."
Monique over Escape Tour Dusseldorf:
"Leuke game om te doen en intussen de stad kunnen verkennen"
Linde over Escape Tour Dusseldorf:
"Leuke manier om de stad te ontdekken. De escapetour van Düsseldorf is een beetje aan de korte kant, maar die van andere steden zijn precies leuk qua tijd."
Emily over Escape Tour Dusseldorf:
"Leuke manier om een stad beter te leren kennen. Het is iets meer stadsspel dan we verwacht hadden, maar al bij al een leuke ervaring."

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Partyy