Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Escape Tours Nederland


Kan jij de geheime uitgang vinden van de Nederlandse steden? Ontdek bijvoorbeeld Amsterdam, Den Haag of Volendam op een verrassende manier! De Escape Tour brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden die de Nederlandse steden te bieden hebben. Perfect voor een weekendje weg, citytrip of tijdens de vakantie!

Nederland staat bekend om de kaas, klompen, molens, bloemen en natuurlijk het vele water. Door middel van een app word je langs alle hotspots geleid waar je opdrachten, vragen en raadsels gaat oplossen. Als je dit goed doet ontvangen je aanwijzingen naar de geheime uitgang van de stad!

Speel de game samen met je vriendin of vriend, of strijd in teams van 2-4 personen tegen elkaar! Deze activiteit is ook superleuk om met collega’s, vrienden of familie te doen. De Escape Tour is te spelen in meer dan 45 Nederlandse steden! En iedere maand komen er weer nieuwe Escape Tours bij in Nederland en andere landen.

Meer lezen


Steden

Meer steden


Wat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?