De laatste boeking is 2 minuten geleden.

Escape Tour Tilburg

Startlocatie: Noordstraat 125

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

In 1899 heeft pastoor Heuvelman van de Sint Jozefkerk in Tilburg een goede manier gevonden om wat bij te verdienen. Als burgers bij hem komen biechten vraagt hij zwijggeld om hun geheimen te bewaren, heel veel zwijggeld! Met Escape Tour Tilburg proberen jullie de pastoor te helpen en kom je langs de leukste en onbekende plekjes van Tilburg!

Het gaat de pastoor voor de wind totdat meneer Hessel bij hem opbiecht dat hij vreemdgaat. De pastoor vraagt veel zwijggeld maar verspreekt zich diezelfde middag tegenover mevrouw Hessel. Tilburg is te klein! Meneer Hessel is woedend en hij verzamelt allemaal andere burgers die ook ooit zwijggeld hebben betaald om pastoor Heuvelman te vinden.

Escape the city

De pastoor moet zo snel mogelijk de stad verlaten! Tijdens een biecht heeft hij wel eens gehoord van een geheime uitgang, helpen jullie hem mee deze uitgang te vinden? Dwaal door Tilburg, beantwoord de vragen, ontcijfer de cryptische aanwijzingen en help pastoor Heuvelman ontsnappen voordat het te laat is! Lukt dit binnen 2 uur? Dan komen jullie misschien wel op de Wall of Fame! De citygame begint op de Noordstraat, succes!

Escape Tour Tilburg
Escape Tour Tilburg
Escape Tour Tilburg
Escape Tour Tilburg

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Kea Denver