Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Escape Tours Groot-Brittannië


Kan jij ontsnappen uit fraaie Engelse steden? Een Escape Tour maakt jouw vakantie, weekendje weg of citytrip helemaal compleet! De citygame laat je de mooiste bezienswaardigheden van de historische en moderne steden zien.

Groot-Brittannië is het land van befaamde wetenschappers, kunstenaars, schrijvers en muzikanten. Ook staat het bekend om zijn statige paleizen, grootse kastelen en fiere monumenten. De Escape Tour Londen laat je alle highlights zien en onderweg lossen jullie raadsels, opdrachten en vragen op die leiden naar de geheime uitgang!

Ga op pad met je collega’s, vrienden of familie en vind zo snel mogelijk de geheime uitgang van de stad! Strijd in teams van 2-4 personen tegen elkaar of speel het stadsspel samen met je vriend of vriendin. De Escape Tour is op dit moment te spelen in verschillende Engelse steden, en daar komen er steeds meer bij.


Steden

Meer steden


Wat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?