De laatste boeking is 2 uur geleden.

Escape Tour Londen

Startlocatie: Westminster Hall

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

In 1888 wordt Londen opgeschrikt door vijf gruwelijke moorden in korte tijd. De politie besluit de stad volledig af te sluiten waardoor Jack the Ripper, de moordenaar, zich genoodzaakt voelt de stad te ontvluchten. Zijn enige uitweg is de goed bewaard gebleven geheime uitgang van Londen. Met de Escape Tour Londen treden jullie in de voetsporen van Jack en doen jullie er alles aan om die uitgang te vinden.

Jack is een echte gruwel want hij vermoordde zijn slachtoffers, die allemaal prostitués waren, niet alleen. Hij haalde zelfs de ingewanden eruit! Mede hierdoor kwam de politie snel dichterbij want de moordenaar moest wel een specialist zijn. Jack had dus nog maar 2 uur de tijd, denken jullie de uitgang binnen dit tijdsbestek te vinden?

Escape the city

Met de Escape Tour Londen dwalen jullie door de stad op zoek naar vragen, opdrachten, raadsels en cryptische aanwijzingen. Doen jullie dit goed? Dan komen jullie niet alleen langs de leukste plekjes van de stad, maar vinden jullie ook de uitgang! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. De citygame begint bij Westminster Hall en loopt door de wijken Westminster, Covent Garden en St. James. Succes!

Escape Tour Londen
Escape Tour Londen
Escape Tour Londen
Escape Tour Londen
Escape Tour Londen
Escape Tour Londen

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Annemieke over Escape Tour Londen:
"Leuke activiteit om een doel te hebben in de stad en toch veel dingen te zien! Je komt op plekken die ik zelf niet uitgekozen zou hebben om naar toe te gaan."
Sabine over Escape Tour Londen:
"Een super leuke escapetour met leuke opdrachten. Je komt op plekken waar je anders niet zou komen en het verhaal erachter is goed bedacht. "
Sanne over Escape Tour Londen:
"Hartstikke leuk om te doen. Je loopt weer op een andere manier door een leuk stukje Londen. Zeker een aanrader!"

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
De Hoekse Trappers op verplaatsing