Laatst gespeelde Escape Tour was in New York

Escape Tour Edinburgh

Startlocatie: Canongate Kirk

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Rond 1828 verdiende William Hare zijn geld in Edinburgh met de verhuur van Lodging House, een soort appartementencomplex. Maar een echte vetpot was het niet. Toen een huurder met een schuld van vier pond overleed, was de maat voor Hare dan ook helemaal vol. Dit kostte hem gewoon geld! Hij deed zijn beklag bij William Burke, goede vriend, naamgenoot, en ‘partner in crime’. Al snel waren ze het erover eens dat er meer geld in het laadje moest komen. Maar hoe?

De mannen deinsden nergens voor terug en besloten het levenloze lichaam van de huurder uit de kist te halen en te verkopen. Om te voorkomen dat ze gesnapt zouden worden vulden ze de lege kist op met boomschors. Perfect, niks meer aan doen! Knox, een bekende professor, kreeg lucht van het duistere plan van de twee criminelen en bood direct 7 pond voor het lijk. Deal! Hare en Burke keken elkaar glunderend aan en dachten hetzelfde: dit is een gouden business. In de maanden die volgden verkochten ze steeds meer lijken. En niet alleen van mensen die op een natuurlijke manier waren gestorven… Tot een nieuwe huurster een lijk onder haar bed vond en de politie inschakelde. Voor Hare en Burke zat er niks anders op dan te vluchten. In het criminele circuit ging al jaren de ronde dat Edinburgh een geheime uitgang zou hebben. Precies wat ze nu nodig hebben!

Escape the city

Ook jullie gaan op zoek naar de geheime uitgang van Edinburgh. Via de app op je smartphone ontvangen jullie opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Ontdek ondertussen de mooiste plekjes van de stad, maar vergeet ook niet op de tijd te letten! Ontsnappen jullie binnen 2 uur uit Edinburgh? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Canongate Kirk, succes!

Escape Tour Edinburgh
Escape Tour Edinburgh
Escape Tour Edinburgh
Escape Tour Edinburgh
Escape Tour Edinburgh
Escape Tour Edinburgh

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Erik over Escape Tour Edinburgh:
"Het blijft een leuke manier om de stad op een andere manier te ontdekken."

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
J&J