Laatst geboekte Escape Tour is in Gorinchem

Escape Tours Verenigde Staten


De Verenigde Staten, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ontdek het machtige en welvarende land met een Escape Tour in de Verenigde Staten. De game laat je de mooiste steden ontdekken zoals Los Angeles. Perfect voor een citytrip, weekend weg of vakantie!

De Verenigde Staten staat natuurlijke bekend om haar grote steden, verschillende klimaten en prachtige bezienswaardigheden. Ga samen met je familie, vrienden of collega’s de uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van een stad te vinden. Dwaal door de stad en voltooi alle opdrachten. Welke stad is jouw favoriet?

Speel in teams van 2-4 personen en probeer binnen 2 uur te ontsnappen uit de stad. Je kan de Escape Tour spelen in New York, Los Angeles en Milwaukee. Lossen jullie alle vragen, opdrachten en raadsels op, dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?