Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Milwaukee

Startlocatie: Parkeerplaats 500N Broadway

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

De oorlog in 1919 bracht maatregelen met zich mee waar Frederick Bock op zijn zachts gezegd niet blij mee was. Als hoofd brouwmeester van het familiebedrijf de Pabst Brouwerij voelt een verbod op alcoholische dranken als een messteek in zijn rug. Er zat voor hem maar één ding op, biertjes op een andere manier brouwen. Maar wel op zo’n manier dat de federale politie er niets van af weet…

Dit kon natuurlijk niet lang goed gaan, de politie had zijn plannetje al snel door en besloot hem te vervolgen. Door heel Milwaukee waren agenten op de been om hem op te pakken. De enige uitweg was de geheime uitgang van de stad. Hij had wel eens van het geheim gehoord, maar had zelf geen idee waar die uitgang zit. Dus moest hij maar gewoon op pad gaan, hopend op een goede afloop.

Escape the city

Met de Escape Tour Milwaukee vluchten jullie net als Frederick Bock door de straten van Milwaukee. Door het oplossen van de raadsels, het ontcijferen van de aanwijzingen en het maken van leuke augmented foto’s komen jullie er misschien achter waar die uitgang zich bevind. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan komen jullie op de Wall of Fame van Milwaukee! De citygame begint bij Parkeerplaats 500N Broadway, succes!

Escape Tour Milwaukee
Escape Tour Milwaukee
Escape Tour Milwaukee
Escape Tour Milwaukee
Escape Tour Milwaukee
Escape Tour Milwaukee

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews