Laatst geboekte Escape Tour is in Brussel

Escape Tour New York

Startlocatie: Buiten bij Castle Clinton

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Thomas Edison en Nikola Tesla, twee ambitieuze genieën die hun tijd ver vooruit waren. Hun uitvindingen in de 19e en 20e eeuw hebben een grote rol gespeeld op de ontwikkeling van de hedendaagse samenleving. Edison is natuurlijk bekend geworden met zijn uitvinding van de gloeilamp. Maar hij liep ook een poos rond met het briljante idee om elektrische auto's te maken. Dat zou de toekomst zijn! Tesla kon zich hier wel in vinden en zag zichzelf al werken in het bedrijf van Edison. Toen Tesla in 1884 van Servië naar New York emigreerde duurde het dan ook niet lang voor hij verantwoordelijk werd voor de ontwikkeling van een elektrische motor.

Met de kennis van nu weten we dat Tesla het bekendste elektrische automerk ter wereld is. Maar hoe kan dat als het oorspronkelijke idee bij Edison vandaag kwam. Wat is er toch gebeurd tussen die twee mannen? Eén ding is zeker: wat begon als een mooie samenwerking, eindigde in een bak ellende. En Tesla? Die was zijn leven niet meer zeker!

Escape the city

Met de Escape Tour New York treden jullie in de voetsporen van Nikola Tesla en ontdekken jullie wat er destijds is voorgevallen! Aan de hand van onze app dwalen jullie langs de mooiste plekjes van de wereldstad New York. Op zoek naar vragen, opdrachten en aanwijzingen. Vinden jullie binnen 2 uur de geheime uitgang? Dan komen jullie misschien wel op de Wall of Fame! De zoektocht begint buiten bij Castle Clinton en speelt zich af in het Financial District. Succes!

Escape Tour New York
Escape Tour New York
Escape Tour New York
Escape Tour New York
Escape Tour New York
Escape Tour New York

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews