Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Escape Tours Portugal


Kan jij de verborgen uitgang van de Portugese steden vinden? Verken Lissabon, Porto, Madeira of Silves op een nieuwe manier met de Escape Tour! Ideaal voor je weekend weg, vakantie of citytrip!

Portugal is het land van de zonneschijn, vriendelijke bevolking en heeft een rijke historie. Los raadsels, opdrachten en vragen op en probeer binnen de tijd te ontsnappen uit een Portugese stad naar keuze! Onderweg kom je langs alle bezienswaardigheden en mooie plekjes van de stad.

Je kan de Escape Tour samen met je vriend of vriendin spelen, maar ook in teams van 2-4 personen. Met meerdere teams kun je zelfs tegen elkaar strijden! Wie vindt als eerste de geheime uitgang en wordt de grote winnaar? De citygame is onder andere beschikbaar in Lissabon, Porto, Madeira en Silves en we zijn bezig met het ontwikkelen van Escape Tours in meer Portugese steden.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?