Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Porto

Startlocatie: Pillory of Porto

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels
Portugees

Tijdens de laatste vloed van de Douro vinden jullie een flessenpost met daarin een geheime code over de stad Porto. Deze Codex heeft informatie over de illuminati, een geheim gezelschap. Met de Escape Tour Porto proberen jullie uit handen te blijven van deze mysterieuze groep.

Alleen door de aanwijzingen van Hendrik de Zeevaarder te volgen, kunnen jullie ontsnappen uit de stad. De filosofie en het motto van Hendrik gaat jullie helpen met het ontcijferen van codes, het oplossen van vraagstukken en het vinden van de geheime uitgang. Neem de geheime informatie mee voordat de illuminati deze in handen krijgt.

Escape the city

Met de Escape Tour Porto volgen jullie Hendrik en proberen jullie net als hem de geheime uitgang te vinden, en dus het geheim te redden van de vernietiging! Jullie krijgen 2 uur de tijd om te ontsnappen. Lukt het jullie om binnen de tijd de geheime uitgang van deze citygame te vinden? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Wall of Fame van Porto! De zoektocht begint bij de Pilleroy van Porto, succes!

Escape Tour Porto
Escape Tour Porto
Escape Tour Porto
Escape Tour Porto
Escape Tour Porto
Escape Tour Porto

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Milan over Escape Tour Porto:
"Het was een lastige escapetour maar we hebben een wel plezier gehad"

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Compositie Men