De laatste boeking is 34 minuten geleden.

Escape Tour Évora

Startlocatie: Igreja do Espírito Santo

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

In 1275 werden de Moren verslagen door de koning van Portugal, Alfons III. Maar in Évora kregen de monniken steeds meer de macht. Toen de monniken zelfs een eigen leger gingen opzetten was de maat voor Alfons vol. Dinis, de zoon van de koning werd naar de stad gestuurd om orde op zaken te stellen.

De monniken waren hier uiteraard niet blij mee en verzonnen een sluw plan om de prins de stad uit te werken. Ze wisten dat Dinis gruwelde van alles wat met de dood te maken had, dus groeven ze wat botten op en maakten er weer skeletten van. In het holst van de nacht bezorgden ze Dinis zo de schrik van zijn leven. De prins twijfelde geen moment en maakte dat hij wegkwam. Althans, dat was de bedoeling...

Escape the city

Met de Escape Tour Évora duiken jullie in het verhaal van Dinis. Net als de prins gaan jullie proberen ongezien de stad te verlaten via de geheime uitgang. Tijdens de zoektocht kom je langs de mooiste plekjes van de stad en verschijnen er raadsels, opdrachten en aanwijzingen op jullie smartphone. Let goed op de tijd, want alleen als jullie binnen 2 uur het mysterie hebben ontrafeld krijg je een plekje op de Wall of Fame. De zoektocht start bij Igreja do Espírito Santo, succes!

Escape Tour Évora
Escape Tour Évora
Escape Tour Évora
Escape Tour Évora
Escape Tour Évora
Escape Tour Évora

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?