Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Escape Tours Italië


Ontsnap binnen 2 uur uit één van de sfeervolle Italiaanse steden! De Escape Tour laat je steden zoals Rome, Napels en Milaan op een totaal nieuwe manier ontdekken! Deze citygame maakt jouw weekend weg, vakantie of citytrip nog leuker!

Italië is natuurlijk het land van voortreffelijk eten, indrukwekkende kunst en prachtige architectuur. Met de Escape Tour kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden die de Italianen te bieden hebben. Aan de hand van onze app ga je in de Italiaanse steden op zoek naar opdrachten, vragen en raadsels. Los je alles op tijd op? Dan vind je de geheime uitgang van de stad!

Speel deze game met vrienden, familie of collega’s in teams van 2-4 personen tegen elkaar of probeer samen met je vriend of vriendin de geheime uitgang te vinden! Het stadsspel is te spelen in verschillende Italiaanse steden, en we zijn hard aan het werk om hier meer van te maken!


Steden

Meer steden


Wat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?