Laatst geboekte Escape Tour is in Texel

Escape Tour Florence

Startlocatie: Piazza Santa Maria Novella

Boek deze game in de taal:
Nederlands

In de 15e eeuw is de invloedrijke familie De’ Medici aan de macht in Florence. Naast handel drijven en hard werken is de familie groot liefhebber van kunst en sponsoren ze veel kunstenaars. Kleinzoon Lorenzo I de’ Medici gaat zelfs zover dat hij beeldhouwer en schilder Michelangelo Buonarotti in zijn huis laat wonen en werken.

Op 8 april 1492 blaast Lorenzo zijn laatste adem uit, in het bijzijn van de Dominicaanse monnik en Lorenzo’s beschermeling Girolamo Savonarola. En daarmee komt er ook een einde aan de verheerlijking van kunstenaars. Want Savonarola begint een ware heksenjacht op alles wat met kunst te maken heeft. Ook huisgenoot Michelangelo is zijn leven niet meer zeker… De kunstenaar herinnert zich dat Lorenzo weleens over een geheime uitgang heeft gesproken. Maar waar was die ook alweer?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Florence. Jullie gaan Michelangelo helpen met zijn zoektocht naar de geheime uitgang. De citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. En ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Jullie starten bij Piazza Santa Maria Novella, succes!

Escape Tour Florence
Escape Tour Florence
Escape Tour Florence
Escape Tour Florence
Escape Tour Florence
Escape Tour Florence

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Lila