Laatst geboekte Escape Tour is in Brussel

Escape Tour Lucca

Startlocatie: Piazzale Vittorio Emanuele

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Lucca is de geboortestad van de beroemde componist Giacomo Puccini. Puccini is niet alleen een muzikaal talent, maar ook een enorme levensgenieter. Zijn geld verdwijnt dan ook als sneeuw voor de zon. Maar ach, als hij weer een nieuwe opera schrijft is zijn portemonnee zo weer gevuld.

Giuseppe Verdi en Richard Wagner zien Puccini als hun grote concurrent en roepen het publiek op tot boe-geroep. Ondanks deze kritiek blijft het publiek fan van Puccini’s opera’s. Daarom bedenken de twee componisten een plan om voorgoed een einde te maken aan Puccini’s glansrijke carrière. Al snel hoort Puccini van het plan. Hoe kan hij nu zo snel mogelijk ongezien Lucca verlaten om zijn succes in een andere stad voort te zetten?

Escape the city

Aan jullie de taak om Puccini te helpen met het vinden van de geheime uitgang van Lucca! Ga de uitdaging aan en beantwoord in deze citygame alle vragen, voltooi de opdrachten en ontcijfer de cryptische aanwijzingen. Jullie krijgen 2 uur de tijd om te ontsnappen. De zoektocht begint bij Piazzale Vittorio Emanuele, succes!

Escape Tour Lucca
Escape Tour Lucca
Escape Tour Lucca
Escape Tour Lucca
Escape Tour Lucca
Escape Tour Lucca

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews