Laatst geboekte Escape Tour is in Deventer

Escape Tours Frankrijk


Ga de uitdaging aan en vind de geheime uitgang van fraaie Franse steden! De Escape Tour is dé manier om nieuwe Franse plaatsen te ontdekken! Ideaal voor je citytrip, weekendje weg of vakantie!

Frankrijk is het land van kaas, kunst, mode en wijn. Deze citygame laat je alle schoonheid van het Franse land zien. Door vragen, opdrachten en raadsels op te lossen krijg je aanwijzingen die je naar de geheime uitgang van de stad leiden!

Start wanneer je wil met vrienden, familie of collega’s en ontsnap binnen 2 uur uit de stad! De game kan je spelen met z’n tweeën, maar ook in teams van 2-4 personen. De Escape Tour is te spelen in verschillende Franse steden, en daar komen er steeds meer bij.


Steden

Meer steden


Wat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?