Laatst geboekte Escape Tour is in Utrecht (English)

Escape Tour Lyon

Startlocatie: Fontein Maréchal Lyautey

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Camille Pernon was rond 1800 een beroemde zijdewever en handelaar in Lyon. De rijke inwoners van de stad waren groot fan van hem en kochten massaal prachtige zijde en brokaat in. De goede verhalen over Camilles handelswaar bereikten ook Napoleon. Toen de keizer in 1806 naar Lyon kwam kon een bezoekje aan het atelier van Camille dan ook niet ontbreken.

Napoleon plaatste een mega bestelling aan zijdestoffen voor zijn keizerlijke paleizen. “De kleuren blijven wel honderden jaren helder en fris”, had Camille gezegd. De keizer was dan ook woest toen hij erachter kwam dat de kleurpigmenten al na korte tijd verbleekten. De zijdewever moest maken dat hij wegkwam uit Lyon. Op de markt had hij weleens gehoord dat de stad een geheime uitgang heeft. Zou hij die op tijd kunnen vinden?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Lyon. Jullie gaan Camille helpen met zijn zoektocht naar de geheime uitgang. De citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. En ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Jullie starten bij Fontein Maréchal Lyautey, succes!

Escape Tour Lyon
Escape Tour Lyon
Escape Tour Lyon
Escape Tour Lyon
Escape Tour Lyon
Escape Tour Lyon

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
anne over Escape Tour Lyon:
"erg leuk en ik ga het binnenkort opnieuw doej"
Mark over Escape Tour Lyon:
"De tocht door Lyon was erg leuk. Mooie plekjes van de stad gezien en de kids vonden het geweldig!"
Dennis over Escape Tour Lyon:
"Super leuk uitje om stad te verkennen"