De laatste boeking is 22 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Dusseldorf


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Kontje ketsers 69

Kontje ketsers 69

Recordtijd: schumacher en co

schumacher en co

Recordtijd: KaasKoningen

4: KaasKoningen

Recordtijd: Team 1

5: Team 1

Recordtijd: die frau linie

6: die frau linie

Recordtijd: Team Schnelle Schnitzel

7: Team Schnelle Schnitzel

Recordtijd: Wopsamvis

8: Wopsamvis

Recordtijd: De wappies

9: De wappies

Recordtijd: Team 1 bender

10: Team 1 bender

Recordtijd: Partyy

11: Partyy

Recordtijd: jeppelien

12: jeppelien

Recordtijd: De Wimpy’s

13: De Wimpy’s

Recordtijd: DeGraaf

14: DeGraaf

Recordtijd: La Luna

15: La LunaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: La Luna

Meeste vragen goed
Lola’s


Recordtijd: La Luna

Snelste van de maand
De wappies

Over Escape Tour dusseldorf


Maak kennis met de rijkste biermagnaat en uitvinder van het Altbier. Zijn naam is Hoppeditz en zijn aanzien is groots in Düsseldorf. Met de Escape Tour Düsseldorf gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1825. Dit is het jaar waar het succesvolle leven van Hoppeditz een ommezwaai maakte. Hij moest namelijk vluchten voor de burgemeester en zijn vrouw!


Hoppeditz hield van flikflooien met de vrouwen van invloedrijke personen uit de stad. Maar dit keer had hij het echt te bond gemaakt. De burgemeester was woest en trommelde al snel een leger van agenten op en opende de jacht op Hoppeditz. Hij was dus genoodzaakt om binnen 2 uur de geheime uitgang van Düsseldorf te vinden!

Escape the city

Jullie gaan Hoppeditz helpen met het vinden van de geheime uitgang. Door het beantwoorden van diverse vragen, het oplossen van de raadsels en het ontcijferen van de aanwijzingen kunnen jullie deze uitgang van deze citygame vinden. En terwijl jullie hier mee bezig zijn komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Düsseldorf! Om kans te maken op een plekje op onze Wall of Fame moeten jullie binnen 2 uur de uitgang vinden. De zoektocht begint bij het Maritime Museum, succes!