Laatst gespeelde Escape Tour was in Gorinchem

Escape Tours Turkije


Weet jij binnen 2 uur te ontsnappen uit een bijzondere stad in Turkije? De Escape Tour laat je Istanboel op een unieke manier ontdekken. De Escape Tour citygame is ideaal voor een citytrip, weekendje weg of een vakantie uitje!

Geen enkel land is zo verrassend als Turkije, geniet van de prachtige stranden, gastvrije bevolking en haar rijke cultuur. Met het uitvoeren van de opdrachten kijk je op een andere manier naar de stad en leer je Turkije nog beter kennen!

Speel samen met vrienden, familie of collega’s en ontsnap uit de stad. Ga met elkaar de strijd aan en speel in teams van 2-4 personen. Op dit moment kan de Escape Tour alleen gespeeld worden in de stad Istanboel, maar we zijn hard aan het werk om meerdere Turkse steden toe te voegen.

Meer lezen


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?