Laatst gespeelde Escape Tour was in Gouda

Escape Tour Antalya

Startlocatie: Hadrian's Gate

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Terug naar de 15e eeuw. Na het overlijden van zijn grootvader nam prins Şehzade Korkut tijdelijk de macht over in Antalya. Maar de prins had veel vijanden. Zo hadden zijn broer Selim I en de Safawieden, aanhangers van een belangrijke geestelijke Islamitische stroming, grootse plannen om de prins af te zetten.

Toen Korkut lucht kreeg van de snode praktijken van zijn broer moest hij snel schakelen. Zijn grootvader had hem vlak voor zijn overlijden verteld over de geheime uitgang van Antalya. De oude man had alleen geen tijd meer gehad om de exacte locatie met zijn kleinzoon te delen. Terwijl hij zijn laatste adem uitblies zei hij nog wel de woorden: "Als je goed kijkt zie je overal aanwijzingen om je heen".

Escape the city

Treed in de voetsporen van Korkut en ga op zoek naar de geheime uitgang van Antalya. Met onze app dwaal je door de mooiste straten om vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan maak je met je team kans op een plekje op de Wall Fame. De zoektocht begint bij de Hadrianuspoort, succes!

Escape Tour Antalya
Escape Tour Antalya

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?