De laatste boeking is 1 uur geleden.

Escape Tour Istanboel

Startlocatie: Tünel Meydani

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Neem een kijkje in het leven van de scherpzinnige Agatha. De jonge vrouw had een enorme passie voor het schrijven van detectiveromans en besloot op reis te gaan voor inspiratie. Tijdens haar reis ontmoette ze niemand minder dan Beatrice, de dochter van één van de rijkste families van Istanboel. Met de Escape Tour Istanboel treden jullie in de voetsporen van Agatha en komen jullie achter een groot familiegeheim.

De rijke dochter vertelde een geweldig verhaal over haar overleden grootvader en Agatha was meteen verkocht. Beatrice was op zoek naar de geheime uitgang die haar grootvader gevonden had en Agatha besloot direct om haar te helpen. Hier start de game, jullie gaan samen met Agatha op zoek naar het goed bewaarde geheim van Istanboel.

Escape the city

Om deze geheime uitgang te vinden moeten jullie opzoek gaan naar aanwijzingen en proberen jullie alle raadsels op te lossen. Hiervoor krijgen jullie 2 uur de tijd, en terwijl jullie door Istanboel dwalen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad! Lukt het jullie om binnen 2 uur de geheime uitgang van deze citygame te vinden? Dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame! Jullie zoektocht begint in het Asmalı Mescit Mah district op de Tünel Meydani, succes!

Escape Tour Istanboel
Escape Tour Istanboel
Escape Tour Istanboel
Escape Tour Istanboel
Escape Tour Istanboel
Escape Tour Istanboel

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Yvonne over Escape Tour Istanboel:
"De wandeling was leuk, prettig dat het niet door het oude centrum van Istanbul was. "