Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Escape Tours Spanje


Kan jij de geheime uitgang van één van de mooie Spaanse steden vinden? Een Escape Tour is de perfecte citygame die je Spaanse steden zoals Barcelona, Madrid, Valencia of Sevilla op een verrassende manier laat ontdekken. Superleuk voor jouw vakantie, weekend weg of citytrip!

Spanje is het land van de zon, tapas, stierenvechten en siësta’s. Los raadsels, vragen en opdrachten op in de Spaanse steden en ontdek deze gave plekken op een unieke manier! Je komt langs de mooiste bezienswaardigheden, terwijl je bezig bent met een strijd tegen de klok om de geheime uitgang te vinden!

Speel deze citygame samen met je vriend of vriendin, of strijd in meerdere teams van 2-4 personen tegen elkaar! Wie als eerste uit de stad kan ontsnappen wint! Het stadsspel is te spelen in verschillende Spaanse steden, en we zijn hard aan het werk om hier meer van te maken!

Meer lezen


Steden

Meer steden


Wat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?