Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Barcelona

Startlocatie: Arc de Triomf

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Koning Karel II was het zat, al sinds zijn geboorte had hij last van de duivel en daarom besloot hij naar Barcelona te gaan om pastoor Frodoi te gaan bezoeken. Hij kon hem vast en zeker helpen. De pastoor had echter andere ideeën waardoor de koning zich genoodzaakt voelde om Barcelona te ontvluchten. En dat kon alleen via de geheime uitgang! Met de Escape Tour Barcelona kruipen jullie in de huid van de koning en gaan jullie op zoek naar die uitgang.

De niet al te goed bedeelde Koning Karel (buitenproportioneel groot hoofd, spraakgebrek, loopstoornis, slechtziend) was een makkelijk slachtoffer voor de pastoor. Hij maakte daar geniepig misbruik van waardoor de koning in de paniekstand schoot. Koning Karel kreeg weer het gevoel dat hij achtervolgt werd door de duivel waardoor hij binnen 2 uur moest ontsnappen uit deze stad. Kunnen jullie de koning helpen?

Escape the city

Met de Escape Tour Barcelona wanen jullie je terug in de tijd en kruipen jullie in de huid van de koning. De uitgang kunnen jullie vinden door alle vragen goed te beantwoorden, raadsels op te lossen en alle aanwijzingen te ontcijferen. Terwijl jullie met deze citygame door de stad dwalen, komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Barcelona! De zoektocht begint bij de Arc de Triomf en gaat door de wijken Barri Gòtic en Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Succes!

Escape Tour Barcelona
Escape Tour Barcelona
Escape Tour Barcelona
Escape Tour Barcelona
Escape Tour Barcelona
Escape Tour Barcelona

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Ingrid over Escape Tour Barcelona:
"Erg leuke activiteit. Jong en oud genoot ervan."
Lies over Escape Tour Barcelona:
"Super tof spel! "
Rían over Escape Tour Barcelona:
"Enorm leuke activiteit om met familie en vrienden te doen in een nieuwe stad om plekjes te bezoeken die je normaal over het hoofd zou zien!"
Noah over Escape Tour Barcelona:
"Super leuke stadswandeling gelopen door de oude stad."