De laatste boeking is 2 uur geleden.

Escape Tour Málaga

Startlocatie: Plaza de la Merced

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Ontdek de eeuwenoude stad Málaga, de geschiedenisverhalen gaan wel 3000 jaar terug in de tijd. Met de Escape Tour Málaga duiken jullie in het leven van de bekende schilder Pablo Ruiz Picasso. Pablo is geboren en getogen in Málaga, maar hij moest op jonge leeftijd de stad al ontvluchten.

In de Spaanse stad Málaga had dictator Franco namelijk alle macht. Op een dag kwam hij erachter dat Picasso schilderijen tentoonstelde over het ongenoegen waarop Franco het land regeerde tijdens de Spaanse burgeroorlog. Hij besloot achter de jonge schilder aan te gaan om al zijn schilderijen af te pakken. Picasso kreeg hier lucht van en ging direct op zoek naar de geheime uitgang van de stad, uiteraard met zijn schilderijen onder de arm.

Escape the city

Met de Escape Tour Málaga stappen jullie in de voetsporen van Picasso en sluipen jullie door de straten heen van deze Spaanse stad. In deze citygame staan diverse opdrachten, moeilijke vragen en leuke raadsels op jullie te wachten. Weten jullie alles op te lossen? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar vinden jullie ook de geheime uitgang! En wie weet komen jullie dan ook wel op de Wall of Fame van Málaga! Jullie zoektocht naar de geheime uitgang begint bij Plaza de la Merced, succes!

Escape Tour Málaga
Escape Tour Málaga
Escape Tour Málaga
Escape Tour Málaga
Escape Tour Málaga
Escape Tour Málaga

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Marleen over Escape Tour Málaga:
"Super leuke activiteit ook met kinderen. Je ziet de stad met een andere bril en komt op plekken waar je anders niet zo snel zou zijn gekomen."
Anneke over Escape Tour Málaga:
"Super leuke manier om een stad te ontdekken, zéker met kinderen!"
Jennifer over Escape Tour Málaga:
"Heel leuke ervaring om zo door Malaga te lopen! Veel leuke straatjes in geweest en moois gezien. Leuk om het op zo’n manier te verkennen."
Femke over Escape Tour Málaga:
"Leuke manier om de bekende en minder ontdekte stukjes van Malaga langs te gaan. Daarnaast zijn de feitjes onderweg ook erg leuk."
Suze over Escape Tour Málaga:
"Hele leuke manier om een stad te leren kennen! "
Josi over Escape Tour Málaga:
"Leuke manier om door de stad te lopen. Zo kom je op plekken waar je anders niet zou komen en valt je oog op details die je anders niet zou zien. "

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Van Gogh is beter