Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Escape Tours Griekenland


Griekenland is het land dat bekend staat om haar mythologieën. Ontdek het land van de grote helden, goden en godinnen met de Escape Tour Griekenland. De Escape Tour laat je de mooiste steden ontdekken zoals Athene of Thessaloniki. Perfect voor een citytrip, weekend weg of vakantie uitje!

Ga samen de uitdaging aan en probeer de geheime uitgang te vinden van de meest prachtige Griekse steden. Dwaal met de Escape Tour langs de mooiste plekjes en los verschillende vraagstukken op. En dat alles met als doel het vinden van die verborgen doorgang.

Je krijgt 2 uur de tijd om samen met je vrienden, familie of collega's te ontsnappen uit de stad. Ga met elkaar de strijd aan en speel in teams van 2-4 personen. De citygame is te spelen in de Griekse steden Thessaloniki en Athene, maar we zijn bezig met het toevoegen van nieuwe Escape Tours in steden over de hele wereld.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?