De laatste boeking is 2 uur geleden.

Escape Tour Thessaloniki

Startlocatie: Standbeeld van Alexander de Grote

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Met de Escape Tour Thessaloniki gaan jullie terug in de tijd naar het jaar 345 voor Christus. Jullie dwalen door deze prachtige stad en kruipen in de huid van Alexander de Grote. Hij is de zoon van Koning Philippus die toentertijd regeerde over Macedonië. Samen behaalde ze grote successen totdat zijn vader Philippus plotseling overleed.

Alexander en zijn vader hadden, met grote tegenzin van de Grieken, Athene en al snel ook de rest van Griekenland veroverd. De Grieken waren woest en niet snel daarna werd de koning plotseling vermoord. Het gekke was dat niet de Grieken, maar Alexandere de Grote verdachte nummer 1 was! Terwijl hij in Thessaloniki verbleef kreeg hij lucht van de geruchten en besloot direct te vluchten. Weten jullie net als Alexander de geheime uitgang te vinden?

Escape the city

Jullie hebben 2 uur de tijd om alle opdrachten te voltooien, aanwijzingen te ontcijferen en vragen te beantwoorden. Terwijl jullie dit doen komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Thessaloniki! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maken jullie een kans op de Escape tour Wall of Fame van Thessaloniki! De zoektocht begint bij het standbeeld van Alexander de Grote, succes!

Escape Tour Thessaloniki
Escape Tour Thessaloniki
Escape Tour Thessaloniki
Escape Tour Thessaloniki
Escape Tour Thessaloniki
Escape Tour Thessaloniki

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Kelly over Escape Tour Thessaloniki:
"Erg leuk verhaal en leuke manier om een deel van de geschiedenis te leren! "

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
broodje_hummus