De laatste boeking is 4 minuten geleden.

Escape Tour Chania

Startlocatie: Maritime Museum of Crete

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Terug naar het begin van de 17e eeuw. Erotokritos liep te ijsberen over de kade van Chania. Hij was de afgelopen maanden stapelverliefd geworden op prinses Aretousa. Maar hoe kon hij haar de liefde verklaren? Dat was haast onmogelijk als zoon van de trouwste adviseur van de koning. Het enige wat Erotokritos kon bedenken was iedere avond incognito een serenade brengen aan de prinses...

Zijn plan werkte! Langzaam maar zeker werd Aretousa verliefd op de anonieme zanger. Maar helaas kreeg ook de koning lucht van de muzikale uitspanningen en stuurde zijn soldaten op het geluid af. Gelukkig was Erotokritos voorbereid op een aanval, maar zijn belagers moesten het wel met de dood bekopen. Chania was niet meer veilig voor de aanbidder, en hij moest maken dat hij wegkwam. Zou hij nog tijd hebben om Aretousa te zien?

Escape the city

Stap in de schoenen van Erotokritos en ga op zoek naar de geheime uitgang van Chania. Met onze app dwaal je door de mooiste straten om vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan maak je met je team kans op een plekje op de Wall Fame. De zoektocht begint bij Maritime Museum of Crete, succes!

Escape Tour Chania
Escape Tour Chania
Escape Tour Chania
Escape Tour Chania
Escape Tour Chania
Escape Tour Chania

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
de rode kreeften