De laatste boeking is 4 minuten geleden.

Escape Tour Zürich

Startlocatie: Schweizerische Nationalbank

Boek deze game in de taal:
Nederlands

Het was 12 augustus 1997. Zürich was het centrum van de bankwereld. Iedere rijkaard of topcrimineel had hier wel een geheime bankrekening. Fabio zat met zijn vrienden Helmut en Henri aan de bar van zijn eigen kroeg. Ontevreden keek hij rond. De kroeg was zijn enige inkomstenbron, en een echte vetpot was het niet. Toen hij zijn frustratie deelde met zijn vrienden ontstond er een briljant plan. Op 1 september zou er meer dan 100 miljoen euro met een geldtransport verplaatst worden. Fabio grijnsde, dat was dé oplossing!

Wonder boven wonder lukte het om een groot deel van het transport in handen te krijgen. Blij en trots telden ze hun geld: 70 miljoen euro! Er was echter nog één probleem. Ze moesten wel uit handen van de politie zien te blijven. Maar hoe kwamen ze de stad nu ongezien uit? Fabio had weleens gehoord dat de stad een geheime uitgang heeft, maar ja hoe zat dat ook alweer...

Escape the city

Met de Escape Tour Zürich stappen jullie in het verhaal van het criminele drietal. Ga samen op zoek naar de geheime uitgang. Ontcijfer raadsels, voer opdrachten uit en volg de aanwijzingen lang de mooiste plekjes van de stad. Ontsnappen jullie binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Schweizerische Nationalbank, succes!

Escape Tour Zürich
Escape Tour Zürich
Escape Tour Zürich
Escape Tour Zürich
Escape Tour Zürich
Escape Tour Zürich

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Team Schwendeli BE