Laatst gespeelde Escape Tour was in Bonaire

Ranglijst Escape Tour Zürich


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Zwitzalland

Team Schwendeli BE

Roadtrip2022

Malilesu

Maaike

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Ad
Snelste van de maand
Team Schwendeli BE


Over Escape Tour


Het was 12 augustus 1997. Zürich was het centrum van de bankwereld. Iedere rijkaard of topcrimineel had hier wel een geheime bankrekening. Fabio zat met zijn vrienden Helmut en Henri aan de bar van zijn eigen kroeg. Ontevreden keek hij rond. De kroeg was zijn enige inkomstenbron, en een echte vetpot was het niet. Toen hij zijn frustratie deelde met zijn vrienden ontstond er een briljant plan. Op 1 september zou er meer dan 100 miljoen euro met een geldtransport verplaatst worden. Fabio grijnsde, dat was dé oplossing!

Wonder boven wonder lukte het om een groot deel van het transport in handen te krijgen. Blij en trots telden ze hun geld: 70 miljoen euro! Er was echter nog één probleem. Ze moesten wel uit handen van de politie zien te blijven. Maar hoe kwamen ze de stad nu ongezien uit? Fabio had weleens gehoord dat de stad een geheime uitgang heeft, maar ja hoe zat dat ook alweer...

Escape the city

Met de Escape Tour Zürich stappen jullie in het verhaal van het criminele drietal. Ga samen op zoek naar de geheime uitgang. Ontcijfer raadsels, voer opdrachten uit en volg de aanwijzingen lang de mooiste plekjes van de stad. Ontsnappen jullie binnen 2 uur? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Schweizerische Nationalbank, succes!