Laatst gespeelde Escape Tour was in New York

Escape Tour Wenen

Startlocatie: Burgtheater

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Wenen is de stad van de componisten, zo ook van Mozart. De faam en aanzien die Mozart in zijn korte maar glansrijke carrière kreeg, viel niet bij iedereen in goede aarde. Zijn grootste concurrent, Antonio Salieri, was er daar één van. Zijn jaloezie leidde hem tot bepaalde misdaden die er voor zorgde dat hij de stad Wenen moest ontvluchten. En snel ook! Want de politie was haastig naar hem opzoek...

Met de Escape Tour Wenen kruipen jullie in de huid van Antonio en gaan jullie opzoek naar de geheime uitgang van Wenen. Hiervoor hebben jullie maar twee uur de tijd, want de politie komt steeds meer te weten over Antonio... Weten jullie (ook) op tijd te ontsnappen en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Jullie dwalen net als Antonio door de stad, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame voltooien en aanwijzingen ontcijferen hebben jullie niet alleen genoten van een leuke stadswandeling, maar hebben jullie ook de uitgang gevonden! En wie weet kom je dan ook wel op de Wall of Fame van Wenen. De ontsnappingspoging begint bij het Hofburg Theater, succes!

Escape Tour Wenen
Escape Tour Wenen
Escape Tour Wenen
Escape Tour Wenen
Escape Tour Wenen
Escape Tour Wenen

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Joeri over Escape Tour Wenen:
"Erg 'euke manier om de stad snel te leren kennen."
Miek over Escape Tour Wenen:
"Leuk actief spel. Samen met 2 kleinkinderen van 12 jaar hebben we 2 heerlijke uren doorgebracht. Was leuk om de jongens vol overgave de weg te zien zoeken! "

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
wienachttien