De laatste boeking is 2 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Wenen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Duifje

Duifje

Recordtijd: mangnusrocks

mangnusrocks

Recordtijd: Vogelhuisje

4: Vogelhuisje

Recordtijd: KhadErMeerVanVerwacht

5: KhadErMeerVanVerwacht

Recordtijd: PeePeePoo

6: PeePeePoo

Recordtijd: De Droeftoeters

7: De Droeftoeters

Recordtijd: riel2022

8: riel2022

Recordtijd: Laulvy

9: Laulvy

Recordtijd: Winning Team

10: Winning Team

Recordtijd: JaBa

11: JaBa

Recordtijd: Tina

12: Tina

Recordtijd: Kaka

13: Kaka

Recordtijd: zwaagstraatjes

14: zwaagstraatjes

Recordtijd: mmw team 2

15: mmw team 2Meer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: mmw team 2

Meeste vragen goed
Samen


Recordtijd: mmw team 2

Snelste van de maand
Tralala

Over Escape Tour wenen


Wenen is de stad van de componisten, zo ook van Mozart. De faam en aanzien die Mozart in zijn korte maar glansrijke carrière kreeg, viel niet bij iedereen in goede aarde. Zijn grootste concurrent, Antonio Salieri, was er daar één van. Zijn jaloezie leidde hem tot bepaalde misdaden die er voor zorgde dat hij de stad Wenen moest ontvluchten. En snel ook! Want de politie was haastig naar hem opzoek...


Met de Escape Tour Wenen kruipen jullie in de huid van Antonio en gaan jullie opzoek naar de geheime uitgang van Wenen. Hiervoor hebben jullie maar twee uur de tijd, want de politie komt steeds meer te weten over Antonio... Weten jullie (ook) op tijd te ontsnappen en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Jullie dwalen net als Antonio door de stad, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame voltooien en aanwijzingen ontcijferen hebben jullie niet alleen genoten van een leuke stadswandeling, maar hebben jullie ook de uitgang gevonden! En wie weet kom je dan ook wel op de Wall of Fame van Wenen. De ontsnappingspoging begint bij het Hofburg Theater, succes!