Laatst geboekte Escape Tour is in Maastricht

Ranglijst Escape Tour Wenen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Duifje

Duifje

Recordtijd: mangnusrocks

mangnusrocks

Recordtijd: Vogelhuisje

Vogelhuisje

Recordtijd: KhadErMeerVanVerwacht

4: KhadErMeerVanVerwacht

Recordtijd: PeePeePoo

5: PeePeePoo

Recordtijd: riel2022

6: riel2022

Recordtijd: Laulvy

7: Laulvy

Recordtijd: Winning Team

8: Winning Team

Recordtijd: JaBa

9: JaBa

Recordtijd: Kaka

10: Kaka

Recordtijd: zwaagstraatjes

11: zwaagstraatjes

Recordtijd: Tromppark

12: Tromppark

Recordtijd: P&A2023

13: P&A2023

Recordtijd: der Wienerschnitzels

14: der Wienerschnitzels

Recordtijd: GoodLuckKissy

15: GoodLuckKissyMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: GoodLuckKissy

Meeste vragen goed
Samen


Recordtijd: GoodLuckKissy

Snelste van de maand
Laulvy

Over Escape Tour wenen


Wenen is de stad van de componisten, zo ook van Mozart. De faam en aanzien die Mozart in zijn korte maar glansrijke carrière kreeg, viel niet bij iedereen in goede aarde. Zijn grootste concurrent, Antonio Salieri, was er daar één van. Zijn jaloezie leidde hem tot bepaalde misdaden die er voor zorgde dat hij de stad Wenen moest ontvluchten. En snel ook! Want de politie was haastig naar hem opzoek...


Met de Escape Tour Wenen kruipen jullie in de huid van Antonio en gaan jullie opzoek naar de geheime uitgang van Wenen. Hiervoor hebben jullie maar twee uur de tijd, want de politie komt steeds meer te weten over Antonio... Weten jullie (ook) op tijd te ontsnappen en zetten jullie een snelle tijd neer?

Escape the city

Jullie dwalen net als Antonio door de stad, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame voltooien en aanwijzingen ontcijferen hebben jullie niet alleen genoten van een leuke stadswandeling, maar hebben jullie ook de uitgang gevonden! En wie weet kom je dan ook wel op de Wall of Fame van Wenen. De ontsnappingspoging begint bij het Hofburg Theater, succes!