Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Tilburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

SOSTESTt

SA

Loss

The E-Team

George de 69ste

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
We want (s’)more
Snelste van de maand
AnnieLuc


Over Escape Tour


In 1899 heeft pastoor Heuvelman van de Sint Jozefkerk in Tilburg een goede manier gevonden om wat bij te verdienen. Als burgers bij hem komen biechten vraagt hij zwijggeld om hun geheimen te bewaren, heel veel zwijggeld! Met Escape Tour Tilburg proberen jullie de pastoor te helpen en kom je langs de leukste en onbekende plekjes van Tilburg!


Het gaat de pastoor voor de wind totdat meneer Hessel bij hem opbiecht dat hij vreemdgaat. De pastoor vraagt veel zwijggeld maar verspreekt zich diezelfde middag tegenover mevrouw Hessel. Tilburg is te klein! Meneer Hessel is woedend en hij verzamelt allemaal andere burgers die ook ooit zwijggeld hebben betaald om pastoor Heuvelman te vinden.

Escape the city

De pastoor moet zo snel mogelijk de stad verlaten! Tijdens een biecht heeft hij wel eens gehoord van een geheime uitgang, helpen jullie hem mee deze uitgang te vinden? Dwaal door Tilburg, beantwoord de vragen, ontcijfer de cryptische aanwijzingen en help pastoor Heuvelman ontsnappen voordat het te laat is! Lukt dit binnen 2 uur? Dan komen jullie misschien wel op de Wall of Fame! De citygame begint op de Noordstraat, succes!