Laatst gespeelde Escape Tour was in Oldenzaal

Ranglijst Escape Tour Thessaloniki


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: TEAM HET ZAL WEL

TEAM HET ZAL WEL

Recordtijd: Hennies

Hennies

Recordtijd: broodje_hummus

broodje_hummus

Recordtijd: Tikkibar

4: Tikkibar

Recordtijd: Eindbazen

5: Eindbazen

Recordtijd: Dyflexos de grote

6: Dyflexos de grote

Recordtijd: De Ws

7: De Ws

Recordtijd: team krul

8: team krul

Recordtijd: samy

9: samy

Recordtijd: fent

10: fent

Recordtijd: Gerbeca

11: Gerbeca

Recordtijd: de doedelzakken

12: de doedelzakken

Recordtijd: Letmeetinthessaloniki

13: Letmeetinthessaloniki

Recordtijd: Griekitiesis

14: Griekitiesis

Recordtijd: Char en Lot

15: Char en LotMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Char en Lot

Meeste vragen goed
de doedelzakken

Over Escape Tour thessaloniki


Met de Escape Tour Thessaloniki gaan jullie terug in de tijd naar het jaar 345 voor Christus. Jullie dwalen door deze prachtige stad en kruipen in de huid van Alexander de Grote. Hij is de zoon van Koning Philippus die toentertijd regeerde over Macedonië. Samen behaalde ze grote successen totdat zijn vader Philippus plotseling overleed.


Alexander en zijn vader hadden, met grote tegenzin van de Grieken, Athene en al snel ook de rest van Griekenland veroverd. De Grieken waren woest en niet snel daarna werd de koning plotseling vermoord. Het gekke was dat niet de Grieken, maar Alexander de Grote verdachte nummer 1 was! Terwijl hij in Thessaloniki verbleef kreeg hij lucht van de geruchten en besloot direct te vluchten. Weten jullie net als Alexander de geheime uitgang te vinden?

Escape the city

Jullie hebben 2 uur de tijd om alle opdrachten te voltooien, aanwijzingen te ontcijferen en vragen te beantwoorden. Terwijl jullie dit doen komen jullie met deze citygame langs de leukste plekjes van Thessaloniki! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maken jullie een kans op de Escape tour Wall of Fame van Thessaloniki! De zoektocht begint bij het standbeeld van Alexander de Grote, succes!